Dan Sova ironizeaza Coalitia de guvernare

Luni, 07 Februarie 2011, ora 19:40
1880 citiri
Dan Sova ironizeaza Coalitia de guvernare

Dan Sova, senator PSD, ironizeaza Coalitia de guvernare care a criticat Uniunea Social-Liberala, sustinand ca PD-L impreuna cu UNPR se asteapta ca "viitorul Guvern va fi desemnat prin urale de cetatenii care vor cere sa munceasca pe gratis".

Senatorul PSD raspunde intr-un post pe blogul sau criticilor PD-L si UNPR legate de alianta dintre PNL si PSD (Uniunea Social-Liberala), sustinand ca argumentele acestora nu sunt coerente.

Celor care acuza faptul ca PNL, prin alianta cu PSD, a devenit un partid "socialist" care lasa culoar pe dreapta politica pentru PD-L, senatorul le raspunde amintindu-le ca Partidul Democrat Liberal isi are originile in vechiul FSN, formatiune socialista.

"Sustinatorii teoriei aliantei socialiste sunt colegii din PD-L, socialisti cu state vechi de altfel, daca-mi amintesc bine. Si eu de obicei imi amintesc bine, care isi au originea in FSN si sunt mai exact schismaticii din 1992, condusi de Petre Roman, membrii cu ani multi in Internationala Socialista care, daca nu ma insel, se opuneau cu inversunare intrarii PSD (al carui membru sunt) in aceasta organizatie internationala, pe criteriul ca numai domniile lor reprezinta adevaratele valori ale stangii din Romania", arata Dan Sova.

Senatorul adauga ca nici criticile "noii forte politice de buzunar a Romaniei", UNPR, nu sunt mai prejos, desi aceasta formatiunie nu a incercat decat sa tranzactioneze voturile din Parlament.

Senatorul remarca unele contradictii in declaratiile reprezentantilor PD-L si UNPR, sustinand ca din acestea se intelege "atat ca Uniunea Social - Liberala ar fi o alianta socialista care, in mod evident, a anulat politic PNL, dar si ca aceeasi Uniune Social - Liberala este o alianta de dreapta care a anulat politic PSD".

"Concluzia reprezentantilor puterii pentru romani este urmatoarea: daca doriti sa votati cu dreapta, aveti o singura varianta: PD-L, pentru ca Uniunea Social Liberala este de stanga, iar PNL s-a predat definitiv PSD-ului. De asemenea, daca vreti sa votati cu stanga, singura solutie este UNPR, pentru ca aceeasi Uniune Social Liberala este si de dreapta, iar PSD a renuntat la valorile stangii, imbratisandu-le pe cele de dreapta ale PNL.

Si ca sa terminam rationamentul, avand in vedere ca PD-L si UNPR se afla in alianta, adica o mare alianta a singurei si adevaratei drepte cu singura si adevarata stanga probabil ca nici nu va mai fi nevoie de alegeri, viitorul guvern urmand a fi desemnat prin urale de cetatenii care vor cere sa munceasca pe gratis si sa li se taie tot ce mai au pe-acasa din spirit de solidaritate cu Doamna Udrea si alti apropiati ai domniei sale: Louis Vuitton, Giani Versace, Karl Lagerfeld s.a.", conchide Dan Sova.

Citește și:
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii despre o posibilă scumpire a cașcavalului la 100 de lei pe kilogram: ”Nu va ajunge la un asemenea preț”
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, afirmă că preţul unui kilogram de caşcaval nu va ajunge la 100 de lei, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public în contextul scumpirilor din ultima...
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus un proiect de lege pentru transparentizarea banilor pe care partidele îi bagă în presă și propagandă
USR a depus, joi, 29 septembrie, un proiect de lege pentru transparentizarea cheltuielilor pe care partidele politice le fac, din banii publici primiţi ca subvenţie, cu presa şi propaganda....