Dan Diaconescu, campanie in cimitir - a inmormantat patru oameni

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 20:35
2901 citiri
Dan Diaconescu, campanie in cimitir - a inmormantat patru oameni
Foto: Facebook/Dan Diaconescu

Candidatul PP-DD la alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu, isi face campanie electorala in cimitir, cu patru zile inainte de primul tur, care va avea loc duminica.

Mai exact, Dan Diaconescu a platit pentru inmormantarea a patru persoane fara familii, abandonate la morga, arata Antena 3. Mai mult, fondatorul OTV a mers si in cimitir, unde a asistat la slujba religioasa.

Ce avere are Dan Diaconescu

Sicriele au fost preluate miercuri dimineata de la morga si duse pe ultimul drum de o masina mortuara. Dan Diaconescu le-a urmat, aflandu-se in autoturismul de lux care mergea in spate.

Dupa ce au ajuns la cimitir, preotul a oficial slujba de inmormantare sub privirile lui Dan Diaconescu si ale membrilor staff-ului candidatului la presedintie.

Dan Diaconescu - De ce vrea sa fie presedinte

Acesta si-a propus sa inmormanteze in total zece persoane fara familii, precizand ca alte sase astfel de acte caritabile vor avea loc dupa alegeri, care se vor incheia cu al doilea tur de scrutin, pe 16 noiembrie.

Ca sa nu conduca oameni doar pe ultimul drum, fondatorul PP-DD a spus ca urmatoarea actiune de campanie va fi sa boteze cativa copii abandonati in maternitati sau care provin din familii defavorizate.

#Dan Diaconescu inmormantari, #Dan Diaconescu cimitir, #Dan Diaconescu campanie inmormantari , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014