Dan Diaconescu - De ce vrea sa fie presedinte

Miercuri, 29 Octombrie 2014, ora 09:47
4220 citiri
Dan Diaconescu - De ce vrea sa fie presedinte
Foto: Facebook/Dan Diaconescu

Dan Diaconescu, fondatorul partidului care ii poarta numele, a intrat in cursa prezidentiala pentru a face "o revolutie a votului".

"Vrem sa facem o revolutie, o revolutie a votului. Este prima revolutie care are data anuntata. Incepe pe 2 noiembrie. Are si ora, culmea, ora 7 dimineata, o revolutie care se va incheia seara, cu victoria poporului roman, dupa 25 de ani de domnie a ciocoilor", a declarat candidatul PP-DD.

Totul despre candidatul Dan Diaconescu

Un alt argument invocat de Diaconescu a fost acela ca numele sau se termina in "escu".

"Sunt singurul cu terminatia 'escu', iar statistica nu s-a inselat niciodata. Din 1974, de cand tara aceasta are presedinti, toti au avut terminatia 'escu'. Desi in finala au intrat oameni fara terminatia 'escu', foarte bine pozitionati in sondaje, uneori cu 10-15 procente in fata concurentului, (...), ceva s-a intamplat si au pierdut cu toti si au castigat cei cu terminatia 'escu'", a mai spus Dan Diaconescu.

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

Pe de alta parte, candidatul PP-DD a sustinut in mai multe randuri ca are sanse mari sa devina presedinte al Romaniei daca il va avea ca adversar pe Victor Ponta.

"Eu sa fiu in finala cu Ponta si sa fiu sprijinit de ceilalti si sa castig", si-a rezumat Dan Diaconescu strategia pentru campania electorala.

Fondatorul Partidului Poporului Dan Diaconescu a explicat ca vrea sa obtina sprijinul celorlalti lideri politici prin "canale diplomatice".

Dan Diaconescu a declarat, ironic, ca se va dovedi daca Elodia este sau nu moarta, in urma scrutinului prezidential din noiembrie.

#candidati alegeri prezidentiale 2014, #campanie alegeri prezidentiale 2014, #Turul 1 Alegeri Prezidentiale 2014, #Campanie Dan Diaconescu prezidentiale 2014 , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014