Dan Diaconescu si-a depus candidatura la presedintie: E prima revolutie cu data anuntata

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 18:22
4671 citiri
Dan Diaconescu si-a depus candidatura la presedintie: E prima revolutie cu data anuntata
Foto: fanatik.ro

Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD, si-a lansat luni oficial candidatura la functia de presedinte al Romaniei, depunand la Biroul Electoral Central semnaturile stranse.

Dan Diaconescu a declarat ca a depus numai o parte dintre listele de semnaturi si ca pastreaza o alta parte, continuand insa campania de strangere a semnaturilor, pentru a atrage cat mai multi romani alaturi de el. "Dupa calculele noastre extrem de pragmatice, avem nevoie de 2 milioane de voturi ca sa putem patrunde in finala, pe care sa o putem si castiga", a spus Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, validat de conducerea PP-DD pentru prezidentiale

"Este prima revolutie care are data anuntata, o revolutie care se va incheia in seara de 2 noiembrie, cu o victorie a romanilor", a spus Dan Diaconescu care a anuntat si ca este "singurul candidat care nu are o legatura cu serviciile secrete".

Candidatul PP-DD a comentat si cazul Turcescu, declarand ca "Traian Basescu va face orice ca sa-i distruga pe ceilalti candidati aflati in fata Elenei Udrea. Robert Turcescu s-a sacrificat aseara. Cred ca va tinti pe cineva bine pozitionat, poate Iohannis sau Victor Ponta".

Somat sa renunte la emisiunea de pe Romania TV

La scurt timp a aparut reactia membrului CNA Narcisa Iorga, care a precizat ca "Dan Diaconescu nu mai poate sa realizeze emisiuni in perioada campaniei electorale pentru ca si-a depus candidatura la functia de presedinte al Romaniei", facand referire la aparitiile fondatorului PP-DD la postul Romania TV.

"Daca va continua, si el, si postul care il gazduieste se situeaza in afara legii. N-ar fi pentru prima oara, stiu. Totusi, CNA are obligatia sa reactioneze!", a scris pe Facebook Narcisa Iorga.

"Romania TV nu poate invoca lipsa de timp sau de informare cu privire la aceasta situatie. Trebuie sa opreasca difuzarea emisiunii realizate de catre Dan Diaconescu. Daca Romania TV nu respecta legea, nici CNA nu se poate ascunde la nesfarsit.

Eu cred ca vom vedea emisiunea in continuare, cu Dan Diaconescu invitat permanent al unui moderator de paie, asa cum proceda si la fosta OTV. Nu inseamna ca este si corect. CNA, trezeste-te!", a continuat Narcisa Iorga.

Pana acum, si-au depus candidaturile la alegerile prezidentiale Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Elena Udrea, Calin Popescu Tariceanu si Kelemen Hunor. Luni si-a anuntat intentia de a candida si Teodor Melescanu, care si-a dat demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Dan Diaconescu candidatura presedinte BEC, #Diaconescu depunere candidatura Cotorceni, #Dan Diaconescu semnaturi BEC Turcescu , #Candidat Alegeri Prezidentiale 2014
Comentarii
T
tudorion46
rank 5
doar mascariciu` asta n-a fost presedintele tarii....
Poza kvinna
kvinna
rank 5
ästa mai lipsea! Hai, mamelucule, ca-ti aduna astia voturile