Dan Diaconescu, acuzat de santaj de catre DNA, anunta avocatul sau

Luni, 21 Iunie 2010, ora 19:38
4672 citiri
Dan Diaconescu, acuzat de santaj de catre DNA, anunta avocatul sau
Foto: Antena 3

Realizatorul TV Dan Diaconescu a fost pus oficial sub acuzare, pentru santaj si amenintare directa si indirecta, potrivit avocatului acestuia, Daniel Fenechiu.

Acuzarea este in legatura cu dosarul lui Doru Parv, pus sub acuzare pentru trafic de influenta, dupa un denunt al primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot, a declarat Fenechiu (foto) la Antena 3.

De asemenea, Fenechiu a mai spus ca nu exista un denunt al primarului impotriva lui Dan Diaconescu, ci doar impotriva lui Parv.

Avocatul lui Dan Diaconescu a explicat faptul ca anchetatorii DNA ar putea considera un promo pentru o emisiune in care urma a fi prezentat cazul primarului respectiv drept o incercare de santaj.

Aparatorul a aratat ca singura proba pe care procurorii o au impotriva lui Diaconescu ar fi o inregistrare a emisiunii din 21/22 iunie 2009, cand pe postul OTV, Dan Diaconescu anunta prezentarea "unor imagini incendiare" referitoare la adresa primarului din Zarand, Ion Mot.

Nu in ultimul rand, acesta a afirmat ca nu este exclus ca vedeta de televiziune sa isi petreaca noaptea in inchisoare, deoarece "orice este posibil in Romania".

Potrivit spuselor lui Fenechiu, au fost informati despre faputul ca telefoanele lui Diaconescu a fost interceptate in legatura cu acest caz, inca de pe 19 februarie 2010.

Diaconescu ar fi luat 30.000 de euro de la primar

Procurorii DN sustin ca vedeta TV ar fi primit sumele de 30.000 de euro si 4.200 de lei de la primarul Ioan Mot, pe care l-ar fi amenintat ca dezvaluie cum si-a obtinut averea, potrivit NewsIn.

De asemenea, Mot a facut o plangere conform careia Doru Parv i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza la OTV un material compromitatori privind modul in care si-ar fi strans averea.

Primarul comunei Zarand sustine ca nu a fost contactat de DNA, pentru audieri, in urma perchezitiei efectuate la sediul OTV, afland de acest lucru din presa. De altfel, primarul nu a dorit sa faca nici o declaratie, avand in vedere ca acest caz este "o ancheta pe rol".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Dan Diaconescu DNA, #Dan Diaconescu acuzat, #Dan Diaconescu santaj , #DNA
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
C
Cronos
rank 3
ce cauta Fenechiu in afacerea asta??