Opinii "Martirul" OTV - Dan Diaconescu

Sambata, 26 Iunie 2010, ora 11:59
5191 citiri
Opinii "Martirul" OTV - Dan Diaconescu

A venit timpul celui mai smecher dintre romani. El este omul zilei. In trecut a judecat oameni in direct, s-a erijat in instanta judecatoreasca televizata, a explorat cele mai tenebroase unghere ale fiintei umane si ale degradarii.

A expus in vazul lumii laturile cele mai mizerabile in care se poate scalda un om. E momentul sa il judece si pe el altii, sa il rastigneasca pe altarul audientei. De aceea se va autodenumi, probabil, un "martir".

Imaginile par desprinse parca din fantezia bolnava a patronului OTV. Mai socanta a fost figura lui Dan Diaconescu atunci cand a fost scos incatusat de la DNA. Parea flatat, bucuros, onorat ca, in sfarsit, are si el parte de ceea ce a tot comentat de la pupitrul "Televiziunii poporului" de-a lungul anilor.

Nici nu credea ca va ajunge el insusi actorul principal al unui reportaj inedit dupa gratii. Petrecut de mascati spre duba politiei, avea pe figura expresia preferatului sau, politistul Cioaca, presupusul autor al disparitiei Elodiei. Parea flatat ca are parte de o asemenea "onoare". A reusit sa articuleze si cateva cuvinte, ceva despre abuzurile justitiei din Romania.

Bolnavii de conspiratii spun ca este doar inca un episod din "carnea de tun" livrata de amicul lui Dan, Traian Basescu, poporului roman spre a-i mai abate mintea de la pensii si salarii. Dar e putin probabil ca Traian Basescu sa aiba inteligenta de a manevra atat de bine totul. La fel a fost si cu Gigi Becali sau cu Catalin Voicu. Cand chiar vrea sa faca astfel de lucruri, presedintelui chiar nu-i iese, vezi exemplul Adrian Nastase.

In sfarsit, se implineste promisiunea facuta de Dan Diaconescu poporului roman: nici nu stiti ce urmeaza sa vedeti la OTV. Intr-adevar, nu credeam ca voi vedea vreodata asa ceva: in stanga ecranului la OTV apare Dan Diaconescu incatusat si dupa gratii. Este arestat din cauza unui propriu amploiat din Arad, Doru Parv, care in dupa-amiezele de duminica facea demonstratii parapsihologice pentru maimute. Iar cateodata oamenii luau locul maimutelor.

Era timpul ca seful OTV sa vada de la fata locului latrina in care isi facea Gigi Becali nevoile cat a stat in arest. Dintotdeauna a fost Dan Diaconescu curios in legatura cu astfel de subiecte. Mereu i-a venerat pe cei care au avut astfel de experiente-limita.

Vor aparea acum si sustinatorii lui "domnu' Dan". Deja au aparut pancarte cu "Free DD". Se pare ca escrocheria nu e chiar asa de departe de firavul om care sta in spatele atator gainarii.

Ultima teapa era cea cu apartamentele promise la o emisiune-fantoma ("100 adevarat"), locuinte care nu au mai ajuns la cei care le-au castigat la tombola pentru ca nu au fost platite de OTV. Si mai strigator la cer era cum, dintr-o mini-televiziune (mai degraba un capriciu al sau), putea scoate atat de multi bani incat sa isi permita yachturi, masini de lux si un avion.

E vremea lui Dan acum. Dupa ce a stors cat de multi bani a putut din Elodia, Magda Ciumac, Tolea si alte scursuri care nu merita nici macar mentionate, s-a distribuit acum pe sine intr-un format care sa ii mai revigoreze audienta: "live din arest", urmat de "DD eliberat si presedinte".

Cand nu mai sunt alte subiecte (catastrofe, crime si alte nenorociri), e timpul sa se sacrifice "capitanul", sa preia el rolul principal. Acum, iesit din arest, probabil, nu va mai iesi din studio, povestind la nesfarsit aceasta experienta traumatizanta. Care, vorba lui Catalin Voicu, "decimeaza fiinta umana".

In scurt timp va urma marturia sa cutremuratoare care va tine iar poporul cu sufletul la gura in noptile albe de nesomn. Nu plecati, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. Revenim in direct dupa publicitate. Pardon ... dupa arest!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Diaconescu arest, #Dan Diaconescu DNA, #serial OTV Diaconescu , #DNA