Ambasada SUA explica ce a discutat cu Dan Diaconescu

Miercuri, 26 Septembrie 2012, ora 21:30
7771 citiri
Ambasada SUA explica ce a discutat cu Dan Diaconescu
Foto: Romania Libera

Ambasada SUA a oferit, miercuri, o foarte scurta precizare despre scopul intalnirii dintre diplomatii americani si patronul OTV, Dan Diaconescu.

"Reprezentantii Ambasadei au constant intalniri pentru a intelege evenimentele politice si economice", se arata intr-o precizare a ambasadei SUA remisa Mediafax si citata de Adevarul.

Intalnirea dintre Dan Diaconescu si reprezentantii Washingtonului a avut loc la sediul ambasadei si a durat aproximativ 45 de minute. La iesire, patronul OTV a refuzat sa stea de vorba cu jurnalistii, a facut doar un gest ca mana ca totul este "OK".

Dan Diaconescu: Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchimul

Dan Diaconescu s-a intors, miercuri, in tara, dupa doua zile de absena, cu o cursa de la Viena.

"Am fost in Germania, am fost in Spania, in Franta, in Monaco, astazi in Austria si acum am revenit in tara. Cei la SIE erau la trei metri de noi in toate tarile respective", a spus Diaconescu.

De la aeroport, Dan Diaconescu a plecat direct la sediul Ambasadei SUA. El nu s-a intalnit cu ambasadorul Mark Gitenstein, ci cu un alt oficial american.

"Ambasadorul SUA nu este in ambasada astazi si nu se va intalni cu domnul Dan Diaconescu. Domnul Diaconescu se va intalni cu un reprezentant al Ambasadei", a comunicat misiunea diplomatica a SUA.

#Dan Diaconescu ambasada SUA, #Dan Diaconescu Oltchim ambasador SUA, #Dan Diaconescu Oltchim America , #OTV