Cat de bogat este Dan Diaconescu

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 14:15
7382 citiri
Cat de bogat este Dan Diaconescu
Foto: Pagina de Media

Proaspatul castigator al licitatiei pentru combinatul Oltchim Ramnicu Valcea, Dan Diaconescu, dispune de numeroase proprietari imobiliare si de un parc auto impresionant.

Politicianul, afacerist si proprietar de televiziune, detine o vila in cartierul Primavarii din Capitala, in care si locuieste, in valoare de 1,5 milioane de euro, un bloc pe bulevardul Carol, o cladire de birouri in Baneasa, in valoare de 2,7 milioane de euro, o casa in Constanta, in valoare de 600.000 de euro, si una in Sinaia, in valoare de 300.000 de euro, precum si doua proprietati in afara tarii, la Cannes si Miami Beach, arata Capital.

In ceea ce priveste parcul auto, Diaconescu detine un Mercedes SLK, un Rolls-Royce Phantom, un Rolls-Royce Drophead, un Bentley Flying Spur, un Lincoln Navigator, un Porsche Cayenne si un Infinity Q 45.

Acesta mai are un avion particular marca Cessna, un iaht, in valoare de peste 2 milioane de euro, si un elicopter Puma.

Dan Diaconescu a castigat, vineri, licitatia pentru pachetul de actiuni al statului la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea, oferind cea mai mare suma de bani.

Privatizarea Oltchim: Dan Diaconescu a castigat: Ponta il felicita dupa ce da banii

Fondatorul PP-DD a spus ca este interesat si de privatizarea Tarom, CFR Calatori si CFR Marfa.

#Dan Diaconescu Oltchim licitatie castigator, #Dan Diaconescu OTV televiziune Oltchim, #Dan Diaconescu PPDD politica Oltchim , #OTV