Dan Diaconescu a depus plangere la Parchet impotriva CNA

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 12:38
1050 citiri
Dan Diaconescu a depus plangere la Parchet impotriva CNA
Foto: Antena 3

Dan Diaconescu a depus, luni, o plangere la Parchetul general impotriva celor care, spune el, i-au inchis abuziv televiziunea.

Patronul OTV spune ca a depus plangerea penala pe numele a 10 dintre membrii CNA. Diaconescu apreciaza ca acestia au luat o decizie abuziva atunci cand au hotarat sa inchida televiziunea OTV pentru ar fi vorba despre ignorarea unei hotarari judecatoresti.

Potrivit lui DD, este vorba despre acea declarare a televiziunii OTV drept consumator captiv, astfel incat membrii CNA nu ar fi trebuit sa ia aceasta decizie.

La mai putin de o saptamana de cand i-a fost retrasa licenta audiovizuala, Dan Diaconescu a intrat din nou in direct cu publicul sau, de aceasta data pe Internet.

Emisia OTV a fost intrerupta marti, 22 ianuarie, in jurul orei 18:40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a retras, in sedinta din aceeasi zi, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu. CNA nu are in atributii, insa, si reglementarea Internetului din Romania.

#Diaconesuc plangere penala CNA, #CNA inchidere OTV Diaconescu , #OTV