Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA: OTV ramane fara licenta

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 15:58
2351 citiri
Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA: OTV ramane fara licenta
Foto: Antena3

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a spus parlamentarilor din Comisia de Cultura a Senatului ca Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA.

Dan Diaconescu intentase un proces pentru suspendarea deciziei CNA de retragere a licentei audiovizuale a OTV. Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile primite din partea acestui organism, arata Antena 3.

Laura Georgescu a venit marti la Senat, pentru a prezenta Comisiei pentru Cultura si Media activitatea CNA pe 2013.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in octombrie, sa opreasca si emisia postului DDTV, pentru ca Dan Diaconescu nu a reusit sa ii convinga pe membrii CNA ca merita sa transmita din nou.

Decizia a venit dupa ce CNA a retras, autorizatia de emisie a postului, care a transmis de la Vatican pana in momentul in care si-a schimbat grila de programe.

Mai mult, Dan Diaconescu a primit si o amenda in valoare de 100.000 de lei, deoarece a schimbat grila postului TV fara sa anunte Consiliul in prealabil, transmite Realitatea TV.

Decizie senzationala a CNA: DDTV ramane in aer, Dan Diaconescu ramane fara bani (Video)

Dan Diaconescu este in acest moment condamnat la trei ani de inchisoare cu executare de magistratii Judecatoriei Sectorului 1 pentru santaj, decizie la care a facut apel.

In anul 2010, patronul OTV a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru santajarea unui primar si a unui om de afaceri dintr-o comuna din Arad. Alaturi de liderul PP-DD, au mai fost trimisi in judecata si clarvazatorul de la OTV, Doru Parv, precum si pe Mitrus Ghezea, fost patron al unui ziar de scandal si colaborator OTV.

#CNA Laura Georgescu proces Dan Diaconescu, #CNA proces castigat Dan Diaconescu, #CNA OTV proces castigat , #OTV
Comentarii