Dan Diaconescu: Basescu a fost transformat in victima de Antena3, de-aia il iubesc romanii

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 22:54
6859 citiri
Dan Diaconescu: Basescu a fost transformat in victima de Antena3, de-aia il iubesc romanii
Foto: Romania TV

Patronul OTV Dan Diaconescu a explicat de ce Traian Basescu este inca presedintele Romaniei si de ce romanii l-au votat si a doua oara pe acesta.

"Traian Basescu este presedintele Romaniei pentru ca Antena 3 a avut un serial timp de 7 ani seara de seara si l-au transformat in victima, romanii iubesc victimele", a spus Diaconescu, vineri seara, la Romania Tv.

Acesta a afirmat ca "un intreg sistem" este impotriva sa, precizand ca prim-ministrul Victor Ponta a spus public ca SRI si SIE au lucrat pentru seful Executivului, impotriva patronului OTV. Totodata, potrivit omului de afaceri, fostul ministru al Turismului Elena Udrea "este prietena cu Victor Ponta".

"Este prima oara cand prim-ministrul unei tari ataca in direct la televizor pe liderul unei forte din Opozitie. Tot domnul Ponta spunea ca PP-DD e al doilea partid al tarii si ca va fi principalul adversar pentru USL", a explicat Dan Diaconescu.

Circul Oltchim, faza pe DNA - Diaconescu si guvernantii se reclama reciproc (Video)

Acesta a comparat disputa sa cu Victor Ponta cu cea din Statele Unite ale Americii, dintre presedintele Barack Obama si candidatul republicand Mitt Romney.

Referitor la o posibila trecere a fostei democrat-liberale Monica Iacob Ridzi la PP-DD, sau a lui Raj Tunaru, fondatorul Partidului Poporului a marturisit ca nu stie nimic despre aceste lucruri.

Dan Diaconescu si-a prezentat conturile din banci: Ponta sa plateasca salariile!

Dan Diaconescu a depus plangere penala si cere doua miliarde de euro statului

Dan Diaconescu a dezvaluit ca i-a cerut fostului director al OPSPI Remus Vulpescu sa ii dea contractul pentru privatizarea Oltchim, chiar si fara clauze, cerandu-i totodata demisia lui Victor Ponta, dupa ce patronul OTV a aratat ca are banii ceruti pentru privatizarea combinatului.

Nu in ultimul rand, fondatorul Partidului Poporului a spus si de ce ar dori sa ajunga dupa gratii.

"Ce n-as da sa ajung dupa gratii, ar inseamna ca am 50 la suta plus unu la alegerile parlamentare", a spus Dan Diaconescu.

#Dan Diaconescu bani Victor Ponta, #Dan Diaconescu plangeri penale, #Dan Diaconescu declaratii Victor Ponta, #Dan Diaconescu privatizare Oltchim , #OTV