Dan Diaconescu: Din televiziunea cloaca, OTV, s-a ridicat si Ion Cristoiu

Marti, 20 Iulie 2010, ora 10:33
5116 citiri
Dan Diaconescu: Din televiziunea cloaca, OTV, s-a ridicat si Ion Cristoiu

Patronul OTV, Dan Diaconescu, i-a reamintit lui Ion Cristoiu, in direct

la Realitatea TV, ca din televiziunea "cloaca" OTV s-a ridicat ca om de televiziune. Cristoiu a lucrat timp de doi ani de zile la OTV, unde a detinut si functia de director.

"Am iesit cateva minute din emisiunea mea pentru a interveni cateva secunde in emisiunea dumneavoastra. Vreau doar sa fac o precizare: din cloaca, din televiziunea cloaca, din televiziunea tomberon, s-a ridicat domnul Ion Cristoiu care a lucrat la OTV aproape doi ani de zile, chiar ca director in cadrul acestui post de televiziune. Nu numai domnul Traian Basescu a activat la OTV sau Elena Udrea si Emil Boc, ci si distinsul domn Ion Cristoiu", a spus Diaconescu, luni seara, la Realitatea TV.

"Faptul ca dumneavoastra, atunci cand ati avut-o invitata in studio pe Elena Udrea, nu v-ati permis sau nu ati avut curajul sa o intrebati daca traieste sau a trait cu domnul Traian Basescu si faptul ca eu am intrebat-o, asta nu inseamna ca sunt familiar cu domnia sa", a mai spus Diaconescu, citat de Romania Libera.

Reactia lui vine dupa ce, intr-un editorial publicat in Ring, jurnalistul Ion Cristoiu considera ca patronul OTV cauta portite de scapare prin invocarea relatiilor sus puse.

"Cultivat in chip iresponsabil de televiziunile mogulilor, Dan Diaconescu a declarat ca a vorbit la telefon cu presedintele Traian Basescu despre arestarea sa. Potrivit patronului OTV, presedintele s-ar fi jurat ca n-are nici o legatura cu aceasta arestare. Ce urmareste Dan Diaconescu? Santajarea justitiei prin invocarea inaltelor sale relatii", a scris Cristoiu.

#Dan Diaconescu OTV, #Ion Cristoiu OTV , #OTV