Dan Diaconescu ramane fara emisiunea de la Romania TV

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 12:41
4371 citiri
Dan Diaconescu ramane fara emisiunea de la Romania TV

Fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, nu va mai putea sa realizeze emisiunea "OTV Live" de la Romania TV, dupa ce si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale, deoarece CNA interzice acest lucru.

"Vom respecta legea si decizia CNA. Odata cu campania electorala si cu eventuala candidatura a lui Dan Diaconescu, Romania TV va difuza jurnale de stiri si emisiuni in reluare in timpul noptii", a declarat Roxana Niculescu, director de programe al postului de televiziune, pentru Mediafax.

Emisiunea "OTV Live" este difuzata in fiecare noapte de Romania TV, intre orele 00.10 si 06.00.

Dan Diaconescu si-a depus candidatura la presedintie: E prima revolutie cu data anuntata

Articolul 68 din Codul audiovizualului arata ca "radiodifuzorii nu pot difuza emisiuni de stiri si dezbateri prezentate sau moderate de oameni politici care detin functii sau demnitati publice ori purtatori de cuvant ai institutiilor publice, precum si de persoane desemnate public sa candideze sau care si-au anuntat public intentia de a candida la alegerile locale, parlamentare sau prezidentiale".

OTV se vede la Romania TV: Revolta in CNA. Ce spune Laura Georgescu

Dan Diaconescu, fondatorul PP-DD, si-a lansat luni oficial candidatura la functia de presedinte al Romaniei, depunand la Biroul Electoral Central semnaturile stranse.

Dan Diaconescu a declarat ca a depus numai o parte dintre listele de semnaturi si ca pastreaza o alta parte, continuand insa campania de strangere a semnaturilor, pentru a atrage cat mai multi romani alaturi de el.

"Dupa calculele noastre extrem de pragmatice, avem nevoie de 2 milioane de voturi ca sa putem patrunde in finala, pe care sa o putem si castiga", a spus Dan Diaconescu.

#Dan Diaconescu OTV Live, #Diaconescu emisiune Romania Tv, #Diaconescu candidatura prezidentiale, #Diaconescu depus candidatura , #OTV