Dan Diaconescu: Salariul meu lunar este de 100.000 de euro

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 09:13
4354 citiri
Dan Diaconescu: Salariul meu lunar este de 100.000 de euro

Dan Diaconescu a dezvaluit ca are un salariu lunar de 100.000 de euro. Patronul OTV a precizat, in cadrul propriei emisiuni, ca o parte din acesti bani se intorc in dezvoltarea televiziunii.

Avand in vedere ca si-a anuntat deja candidatura la urmatoarele alegeri prezidentiale, insemnul sau electoral fiind o pereche de catuse, boss-ul OTV a afirmat ca nu vrea sa fie obiectul unor comentarii referitoare la averea sa.

"Chiar daca suma li se pare unora exagerata, salariul meu lunar este de 100.000 de euro. Trebuie sa spun ca o mare parte din aceste venituri se intorc in firma pentru dezvoltarea televiziunii poporului", a declarat Dan Diaconescu, citat de Click!.

Ce avere are Dan Diaconescu?

Dan Diaconescu este unul dintre cei mai bogati jurnalisti romani, care s-a regasit si in top 300 Capital al celor mai bogati romani.

Dan Diaconescu are o avere estimata la 33 de milioane de euro. Patronul postului OTV locuieste intr-o vila din cartierul Primaverii si mai are o locuinta in valoare de 2,5 milioane de euro.

In plus, otevistul detine o cladire de birouri in Baneasa, un apartament in Constanta si o casa de vacanta la Sinaia.

Dan Diaconescu mai are un iaht de 2 milioane de euro, un Rolls-Royce Phantom, un Rolls-Royce Drophead si un Bentley Flying Spur, dar si doua elicoptere.

#Dan Diaconescu salariu, #Dan Diaconescu avere, #Dan Diaconescu candidat prezidentiale , #OTV