Dan Diaconescu va candida in colegiul lui Ponta. Gigi Becali: Merg si eu

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 12:47
7223 citiri
Dan Diaconescu va candida in colegiul lui Ponta. Gigi Becali: Merg si eu
Foto: Arhiva

Patronul OTV, Dan Diaconescu, va candida pentru un mandat de deputat in colegiul lui Victor Ponta de la Targu Jiu. La auzul acestei stiri, Gigi Becali a anuntat ca va merge si el, sa-l ajute pe Victor Ponta.

Conform Romania TV, Dan Diaconescu isi va depune candidatura pentru un post de deputat in colegiul de la Targu Jiu unde va concura si premierul Victor Ponta. Presedintele PP-DD, Simona Man, a confirmat informatia.

"Domnul Diaconescu isi tine promisiunile facute electoratului nostru, domnul Diaconescu nu a pierdut nicio lupta si o va castiga si pe aceasta", a spus Simona Man la Romania TV. Ea refuzat sa ofere alte detalii, spunand doar ca organizatia PP-DD de Targu Jiu are 14.000 de membri.

La auzul acestei vesti, Gigi Becali s-a revoltat si l-a acuzat pe Dan Diaconescu ca face "circ".

"Nu exista nicio confruntare cu Victor Ponta, este un circ. Ma duc si eu sa fac campanie acolo. O sa-l intreb pe Hrebenciuc (Viorel Hrebenciuc - n.r.) si daca e nevoie ma duc acolo sa-i fac contracampanie lui Dan Diaconescu", a spus Becali la Romania TV.

Dan Diaconescu: Voi candida in acelasi colegiu cu Ponta si-l voi bate (Video)

Dan Diaconescu a anuntat inca de la inceputul lunii ca intentioneaza sa il infrunte pe Victor Ponta la alegerile parlamentare. Intentia patronului OTV nu a parut sa-l sperie pe premier.

"Nu voi schimba niciodata colegiul in care candidez, pentru ca oamenii din Targu Jiu au fost alaturi de mine cand nu aveam nicio functie si foarte putini ar fi crezut vreodata ca voi ajunge premier sau presedinte de partid. In rest, sa stiti ca cei din Gorj sunt foarte mari amatori de muzica si de arta, nu de circ", a declarat atunci Ponta.

#Dan Diaconescu Victor Ponta, #Dan Diaconescu colegiu Targu Jiu, #Gigi Becali Dan Diaconescu , #OTV