Dupa "Imnul golanilor", Paturca i-a compus un imn si lui Dan Diaconescu

Marti, 27 Iulie 2010, ora 21:29
6689 citiri
Dupa "Imnul golanilor", Paturca i-a compus un imn si lui Dan Diaconescu
Foto: otv.ro

Cristian Paturca, autorul celebrului "Imn al Golanilor", care inca ii mai rascoleste pe cei care au participat la evenimentele din Piata Universitatii de acum douazeci de ani, a fost prezent marti seara la OTV, unde a cantat, in premiera, un imn special compus pentru Dan Diaconescu.

Dupa un scurt dialog in care s-au complimentat reciproc, Cristian Paturca a rememorat cateva secvente din cele petrecute in Piata Universitatii.

"Era bataie pe microfon, la balcon. Trebuia sa ii fac loc domnului Rebengiuc, doamnei Doina Cornea, doamnei Ana Blandiana(...) Acum am onoarea ca impreuna cu Vladi si Nana Cnejevici sa iti facem tie un cantec. Ne-a placut sa il facem", a declarat cantautorul, invitandu-l pe Dan Diaconescu sa renunte la politeturi si sa ii spuna simplu, Cristi.

"Va fi un mare hit, sa inteleg?", a intrebat Dan Diaconescu vizibil incantat.

"Sa dea Dumnezeu!", a raspuns Cristi Paturca, anuntandu-l pe realizatorul OTV ca in inregistrare i-a lasat special o portiune libera, "de chorus" pentru a-i permite sa monteze acolo orice voci doreste.

"Eu vroiam, pentru cei tineri, sa ascultam Imnul Pietei Universitatii, dar hai sa ascultam intai cantecul tau. Si sa spuna telespectatorii la SMS daca e bun sau nu. O sa facem si videoclip", a anuntat Dan Diaconescu multumit.

Inainte de a prelua microfonul pentru a interpreta in premiera nou Imn al Partidului Poporului, Paturca a tinut sa precizeze ca "este cald, de cateva ore".

Cantec pentru Dan

El e, il vezi in fiecare seara

Diaconescu la OTV apare

Este ca mine si ca tine

Omul ce vrea sa faca numai bine.

Si spune atunci: Mai stai, mai stai! De ce tot iei si vrei sa ai?

Noi nu suntem ai nimanui?

Suntem glasul poporului!

Cu noi veti fi la putere,

Uniti cand viata o cere.

Cu Dan Diaconescu in frunte

Uniti, doar partidul nostru e-al poporulul!

Doar el iti da tot adevarul

Normal, il stie tot poporul

Nu vrea nimic, nu vrea sa ascunda

Nu sta ca altii doar la panda.

Si spune atunci: Mai stai, mai stai! De ce tot iei si vrei sa ai?

Noi nu suntem ai nimanui?

Suntem glasul poporului!

Cu noi veti fi la putere,

Uniti cand viata o cere.

Cu Dan Diaconescu in frunte

Uniti, doar partidul nostru e-al poporulul!

Dan Diaconescu, presedinte!

Paturca: Votati Dan Diaconescu si Partidul Poporului!

"Foarte tare melodia, mi-a placut! Foarte moderna, pentru tineri. Mi-a placut din prima, daca va rula de mai multe ori...", a comentat emotionat Dan Diaconescu, lasand sa se inteleaga ca ii va placea si mai mult pe masura ce o va asculta.

"Eu si cu echipa mea suntem alaturi de tine si iti spun sigur ca e o echipa redutabila", a sustinut Cristi Paturca. "Stii ce curent pro-Diaconesu este in Asociatia 21 Decembrie?", a adaugat el.

"Daca l-ati dus la putere pe Emil Constantinescu si s-a produs schimbarea (...) pe care unii au hulit-o, sa speram ca de data asta schimbarea va fi benefica pentru toata lumea", a spus realizatorul OTV, convins ca acum, cand are si imn compus de autorul "Imnului Golanilor", are sanse uriase sa ajunga presedinte.

A urmat momentul mult asteptat de Dan Diaconescu: "Imnul Golanilor" interpretat de autorul sau, Cristian Paturca, in studioul OTV, in timp ce in spatele lui, pe un ecran urias, apareau imagini de la manifestarea organizata cu prilejul eliberarii din arest a patronului OTV.

Dupa cateva mesaje citite de la telespectatori, in care s-a cerut, printre altele, ca acest nou cantec sa fie imnul Romaniei, iar Cristi Paturca a fost intrebat daca armata a tras la Revolutie, cantautorul a mai interpretat doua cantece proprii si l-a complimentat din nou pe cel in studioul caruia se afla.

"Dan Diaconescu ar putea, intr-adevar, sa fie presedinte(...) Eu nu sunt angajatul lui, nu sunt platit sa ii fac campanie, dar Dan Diaconescu a aratat ca poate sa faca ceva pentru natia romana. Votati Dan Diaconescu si Partidul Poporului!", a indemnat el inainte de a mai canta inca o data "Cantec pentru Dan".

#Dan Diaconescu partid, #imn Dan Diaconescu, #Cristian Paturca imn Diaconescu , #OTV