Alegeri parlamentare: Dan Diaconescu fura startul in campanie, cu Connect-R si Andreea Balan

Joi, 08 Noiembrie 2012, ora 16:48
5591 citiri
Alegeri parlamentare: Dan Diaconescu fura startul in campanie, cu Connect-R si Andreea Balan

Patronul OTV, Dan Diaconescu, si-a inceput deja campania electorala in judetul Gorj, in ciuda faptului ca startul legal al campaniei are loc vineri la ora 00:00. El a organizat un concert in municipiul Targu Jiu.

Spectacolul programat pentru joi la ora 17.00, pe insula din mijlocul raului Jiu, ii are ca principali protagonisti pe doi dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania - Connect-R si Andreea Balan.

Concertul e intitulat "Revolutia votului" si a fost intens promovat de echipa de campanie a lui Dan Diaconescu, cu multe zile inainte. Masini cu afise ale Partidului Poporului - Dan Diaconescu au circulat neincetat prin Targu Jiu, iar de la difuzoare se auzea chiar vocea patronului OTV, care-i invita pe oameni la spectacol.

"Nu ratati acest spectacol pentru ca nici nu stiti ce pierdeti", spunea Dan Diaconescu.

De asemenea, Diaconescu si-a promovat concertul electoral prin afise cu Partidul Poporului, care au fost bagate in cutiile postale ale locuitorilor din Targu Jiu.

"Primul concert al revolutiei votului in Tg Jiu", se arata pe afise, sub sigla Partidului Poporului si o poza cu Dan Diaconescu.

Diaconescu a decis sa candideze pentru un post de deputat in Gorj, chiar impotriva premierului Victor Ponta, parlamentar de 2 mandate in acest judet. DD considera ca "va taia capul Mafiei" daca il inving

#Dan Diaconescu campanie Targu Jiu, #Dan Diaconescu concert Targu Jiu , #Partidul Poporului