Anul incepe prost pentru Dan Diaconescu: Grupul PP-DD din Senat se desfiinteaza

Luni, 06 Ianuarie 2014, ora 12:18
3773 citiri
Anul incepe prost pentru Dan Diaconescu: Grupul PP-DD din Senat se desfiinteaza

Anul 2014 incepe cu vesti proaste pentru partidul lui Dan Diaconescu. Grupul de la Senat al PP-DD se desfiinteaza, dupa ce inca doi senatori ramasi si-au anuntat intentia de a migra catre alt partid, mai exact unul la PSD, iar celalalt la UNPR.

La sfarsitul anului trecut remasesera doar opt parlamentari din Partidul Poporului in Senat, iar dintre acestia doi si-au anuntat intentia zilele acestea de a pleca din partid, transmite Romania TV.

Regulamentul prevede ca este nevoie de cel putin sapte senatori pentru ca grupul senatorial al unui partid sa existe. Astfel, ca urmare a migrarii celor doi senatori, PP-DD ramane cu un senator in minus pentru a avea grup in Senatul Romaniei.

Cu toate acestea, Haralambie Vochitoiu, liderul senatorilor Partidului Poporului, considera ca "partidul nu inseamna numai parlamentarii sai". "Stiu ca se discuta, stiu ca si zilele acestea se discuta, dar daca nu va ramane grupul acesta parlamentar, partidul va merge mai departe si fara grup parlamentar", a spus Vochitoiu, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

De la alegerile parlamentare si pana in prezent, partidul mogulului Dan Diaconescu a pierdut zeci de parlamentari, acestia alegand sa migreze catre alte formatiuni politice.

De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
Politica românească trece de ceva ani printr-o criză a liderilor. Partidele de astăzi nu par să mai aibă în fruntea lor oamenii carismatici care să adune voturi prin simpla lor apariție...
Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
Parlamentul României se reunește luni în sesiune extraordinară pentru modificarea cadrului legislativ privind gestionarea urșilor din România. În context este repus pe masă un proiect care...
#grup Senat PP DD desfiintare, #senatori plecare Partidul Poporului, #grup senatori PP DD , #Partidul Poporului
  1. De ce nu mai au partidele lideri carismatici care sǎ atragă voturi și când a apus epoca lor. „Mitul salvatorului nu va dispărea niciodată”
  2. Cum se modifică legea după tragedia din Bucegi. Parlamentarii reiau dezbaterile pe un proiect mai vechi
  3. ”Guvernul Ciolacu a făcut cadou fiecărui copil născut în 2024 o datorie suplimentară de 1.342 de euro”. Acuzațiile USR
  4. Promisiunea făcută de Franța României: ”Poate conta pe sprijinul nostru deplin”
  5. Anunțul premierului după tragedia de pe Jepii Mici: ”Nu toți urșii sunt criminali”
  6. Ciolacu, atac la Iohannis: ”Vi s-a părut că, 10 ani, a fost un preşedinte independent, apolitic?” Ce l-a deranjat pe liderul PSD
  7. Ciolacu este convins că președinte va fi candidatul PSD. Cum explică amânarea anunțului privind posibila intrare în cursa pentru Cotroceni
  8. PSD și-a făcut planul pentru prezidențiale: „Am văzut foarte puțini oameni care să spună că nu au încredere în Ciolacu"
  9. Simion, revoltat după ce Iohannis a semnat acordul cu Zelenski: „E prima oară când ne asumăm că sprijinim cu arme Ucraina!" VIDEO
  10. Adrian Năstase a găsit soluția în cazul urșilor agresivi. Pe cine trage la răspundere fostul premier: „Abordare iresponsabilă!"