Dan Diaconescu a demis conducerea filialei din Bistrita-Nasaud

Marti, 19 Iunie 2012, ora 13:57

   

Dan Diaconescu a demis conducerea filialei din Bistrita-Nasaud
Dan Diaconescu a demis conducerea filialei din Bistrita-Nasaud, atat din cauza rezultatelor proaste obtinute la alegeri locale, cat si din cauza lipsei disciplinei de partid din aceasta filiala a PP-DD.

"Conducerea centrala a Partidului Poporului - Dan Diaconescu a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean Bistrita-Nasaud, ca urmare a rezultatelor slabe obtinute la alegerile locale din 10 iunie, a organizarii deficitare si a nerespectarii disciplinei de partid.

Doi consilieri PP-DD Cluj, exclusi de pe lista pentru CJ

Structura respectiva a adus grave prejudicii PP-DD si s-a situat, in mod repetat, in afara cadrului prevazut de Statut si celelalte norme interne", se arata intr-un comunicat remis marti de PP-DD.

Organizatia judeteana BN va fi coordonata de secretarului executiv national Costin Hateganu, care a fost numit in functia de presedinte interimar al PP-DD Mures.

"Vor fi luate masurile care se impun pentru revitalizarea activitatii de partid si obtinerea unui scor foarte bun la alegerile parlamentare din acest an", se mai precizeaza in respectivul comunicat.

A.T.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3350 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor