Dan Diaconescu afla joi daca are partid legal sau ... imprumuta unul

Joi, 15 Septembrie 2011, ora 14:21
2025 citiri
Dan Diaconescu afla joi daca are partid legal sau ... imprumuta unul
Foto: Realitatea TV

Patronul OTV Dan Diaconescu afla joi daca partidul sau este inregistrat legal, decizia magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti fiind definitiva.

Dan Diaconescu a venit la tribunal inca de la orele pranzului, insotit de cateva zeci de simpatizanti care agitau stegulete si pliante cu insemnele Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Acesta s-a plans ca de peste un an de zile asteapta inregistrarea oficiala a partidului sau, in timp ce UNPR sau Miscarea Populara a Ioanei Basescu au primit acceptul justitiei mult mai repede.

Dan Diaconescu s-a aratat increzator ca joi, 15 septembrie, "incepe o noua era" in politica romaneasca, dar a precizat ca, daca instanta refuza si de data aceasta inregistrarea PPDD are si o "solutie de avarie, o a doua cale".

"Vom imprumuta un partid deja existent, unul din cele cu care am semnat un contract de colaborare", a declarat Diaconescu, referindu-se inclusiv la PIN-ul fondat de Cozmin Gusa si condus in prezent de Lavinia Sandru.

"Dar nu credem, astazi a revenit un complet din vacanta condus de un judecator extrem de intelept, Olteanu, care nu are cum sa nu vada ca s-au invocat articole de lege care nu exista", a mai spus Dan Diaconescu.

Mai mult, el a declarat ca nu se poate ca instanta sa respinga inregistrarea celui de-al treilea partid al tarii, dupa cum arata sondajele, si le-a transmis tuturor competitorilor politici ca va participa la alegerile din 2012, indiferent in ce forma, singura lor varianta ca sa scape de el fiind "varianta asasinarii".

Cu toate acestea, Dan Diaconescu s-a aratat convins ca totul va merge bine, si ca cele doua culori alese pentru partid, violet si alb, "cele mai frumoase si cele mai la moda" ii vor purta noroc, iar dupa ce va castiga cu peste 30% alegerile de anul viitor, presedintele Traian Basescu "nu va avea incotro si va desemna un premier de la noi".

#Dan Diaconescu Partidul Poporului, #Dan Diaconescu partid , #Partidul Poporului
Comentarii
Poza bogdan4153
bogdan4153
rank 2
Poza lool
lool
rank 5
La banii lui cumpara unul , curat si uscat.