Dan Diaconescu, lasat de instanta fara Partidul Poporului: Vom lupta in ilegalitate!

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 16:54
5659 citiri
Dan Diaconescu, lasat de instanta fara Partidul Poporului: Vom lupta in ilegalitate!
Foto: Arhiva

Curtea de Apel Bucuresti a respins inscrierea Partidului Poporului, formatiunea politica lansata de patronul OTV, Dan Diaconescu.

Decizia este definitiva si irevocabila, informeaza Realitatea TV si Newsin.

Printre cei care au contestat inscrierea formatiunii politice a lui Dan Diaconescu s-au aflat Constantin Cojocaru, de la "Asociatia Romanilor Sinceri", si Petre Popescu, reprezentantul "Partidul Poporului din Romania".

Dan Diaconescu s-a declarat surprins de decizia instantei.

"Nici noi nu stim de ce a fost respinsa. Au hotarat sa il desfiinteze sau sa il interzica", a comentat Dan Diaconescu la Realitatea TV, vizibil intristat de decizia instantei.

Jurnalistul a reamintit ca formatiunea sa politica are deja sute de sedii in intreaga tara, mii de membri si 9 procente in sondaje.

Dan Diaconescu a mai subliniat ca impotriva partidului sau au fost facute 56 de cereri de interventie, "un numar record", si a sustinut ca piedicile i-ar fi fost puse de "reprezentantii actualei puteri".

"Vom lupta in ilegalitate!", a mai declarat Dan Diaconescu, adaugand ca cea mai probabila solutie politica pentru el va fi sa lupte ca independent.

Tribunalul Bucuresti a admis, pe 29 noiembrie 2010, cererea de inregistrare a Partidului Poporului, dar decizia a fost atacata la Curtea de Apel Bucuresti.

Dan Diaconescu anuntase, pe 25 iunie 2010, imediat dupa ce a fost eliberat din arestul Politiei Capitalei, in urma deciziei Tribunalului Bucuresti in dosarul in care era acuzat de santajarea unui primar din judetul Arad, ca va intra in politica si va infiinta Partidul Poporului.

#Dan Diaconescu partid, #partidul poporului Dan Diaconescu, #inregistrare partid Dan Diaconescu , #Partidul Poporului
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
Printre cei care au contestat inscrierea formatiunii politice a lui Dan Diaconescu s-au aflat Constantin Cojocaru, de la "Asociatia Romanilor Sinceri"