Dan Diaconescu, luat in "raspar" de presedintele Filialei Timis a PP-DD

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 19:30
3010 citiri
Dan Diaconescu, luat in "raspar" de presedintele Filialei Timis a PP-DD
Foto: Ziua de Vest / Vasile Caprea

Presedintele Filialei Timis a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) e mahnit ca Dan Diaconescu nu i-a acceptat ideea de a face in Timisoara un post de televiziune. OTV Banat ar fi avut emisiuni serioase, "nu gen Elodia Ghinescu", ar fi scos in vileag" afacerile necurate din Edenul calpuzanilor si al ciocoiilor inavutiti peste noapte", sustine acesta.

Pe Vasile Caprea, presedintele Filialei Timis PP-DD, de mai multa vreme il bantuie dorinta de-a face un post de televiziune in Timisoara, dorinta pe care a spus-o deschis, cu voce tare, in recenta conferinta de presa tinuta la sediul Filialei PP-DD din Timisoara.

Conform afirmatiei sale, odata inregimentat in "armata populara" a partidului lui Dan Diaconescu, Vasile Caprea spera sa-si vada ideea realizata si visul implinit. Televiziunea infiintata de el, cu denumirea OTV Banat, ar fi practicat o grila de emisiuni serioase si nu gen "Elodia Ghinescu". Mai mult, OTV Banat ar fi realizat o serie de anchete, "dezvaluind aspecte interesante, spectaculoase, din Edenul calpuzanilor si ciocoiilor inavutiti peste noapte".

Partidul lui Diaconescu, a mai afirmat Caprea, are in Timis un numar de 3.000 de membrii. Prin infiintarea OTV Banat numarul acesta ar fi crescut si partidul castiga sigur alegerile. Dar cine sa-l ia in seama pe Vasile Caprea? Poate membrii partidului din Timis pe care ii pastoreste, nu si presedintele partidului Dan Diaconescu.

Vasile Caprea zice ca s-a dus la Bucuresti: "Am vorbit cu Dan si m-am dezumflat cand mi-a spus ca nu se poate face post de televiziune OTVBanat in Timisoara". Dezamagit de acest lucru, omul s-a intors la Timisoara si a tras o conferinta de presa, varsandu-si oful.

Infiintarea Partidului Poporului - Dan Diaconescu in judetul Timis are si o latura... comica. Membrii fondatori au gasit de cuviinta sa se intalneasca la un restaurant din Timisoara, stropindu-si ideile, in toiul conversatiei, cu licoarea lui Bachus. Unul dintre membrii partidului, opozant ideilor unora dintre colegi, i-a sarit tandara si, de aici, a izbucnit un scandal de pomina tarii si de rasul timisenilor. "Respectivul", spune Vasile Caprea, "a fost dat afara, dupa scandal". Nu a precizat insa de unde a fost dat afara: din randul membrilor de partid sau din restaurant?...

In finalul conferintei de presa, Vasile Caprea si-a mai ostoit oful si a trecut la lucruri pe masura interesului Filialei Timis a Partidului Poporului - Dan Diaconescu, afirmand: "Trebuie gasiti doi candidati, unul pentru functia de primar al Timisoarei si altul pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean Timis, curati, fara bube in cap, care sa poata face fata celor doi actuali edili ai orasului si judetului".

Citește și:
Suma uriașă primită de partidele politice de la buget în 2022. Peste jumătate din bani, cheltuiți pentru propagandă
Suma uriașă primită de partidele politice de la buget în 2022. Peste jumătate din bani, cheltuiți pentru propagandă
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a constatat, în urma monitorizării de către Departamentul de control al finanţării partidelor politice şi a campaniilor electorale a informaţiilor...
Provocarea lansată de Florin Cîțu pentru liderul PSD: ”Marcele, îți iei gașca și plecați acasă dacă îți arăt că se poate?”
Provocarea lansată de Florin Cîțu pentru liderul PSD: ”Marcele, îți iei gașca și plecați acasă dacă îți arăt că se poate?”
Fostul premier Florin Cîţu a criticat vineri, 3 februarie, intenția PSD de a introduce o taxă de solidaritate pentru companii. Cîțu a transmis, într-o postare pe Facebook, că poate...