Dan Diaconescu: Ridzi ar vrea la USL, ca Frunzaverde

Sambata, 06 Octombrie 2012, ora 19:23
3209 citiri
Dan Diaconescu: Ridzi ar vrea la USL, ca Frunzaverde
Foto: B1TV

"USL - PDL, aceeasi mizerie", a fost replica lui Dan Diaconescu, sambata, cand a fost intrebat daca Monica Iacob Ridzi, fostul ministru PDL, ar urma sa candideze pe listele PP-DD, asa cum se zvoneste.

"Nu cunosc de vreo candidatura a Monicai Iacob Ridzi, e un politician independent, inteleg ca ar dori sa participe sub sigla USL, ca si Sorin Frunzaverde, ca si Darius Valcov(...) Am mai spus 'USL - PDL, aceeasi mizerie'", a fost raspunsul dat de Dan Diaconescu sambata, intr-o conferinta de presa.

Totodata, el s-a aratat inca o data increzator ca va castiga alegerile din aceasta iarna, care au loc chiar de ziua lui de nastere.

"Cu orice scor de peste 25% vom fi primul partid al tarii, inaintea PSD (...) Cand vom primi mandatul de a forma guvernul pe 9 decembrie, adica de ziua mea, vom invita la guvernare orice partid, chiar daca sunt marcate de acest ciocoism in stare pura", a sustinut fondatorul PP-DD.

Mai mult, el a dezvaluit ca, daca partidul sau va castiga cu 25%, atunci va primi "un sfert din ministere", in timp ce, de exemplu, daca PDL va castiga 10%, va primi doar 10% din ministere.

"E un model de tip elvetian pe care vreau sa il adaptez intr-o Romanie noua, care va fi o mica Elvetie, Germanie, America", a insiruit Dan Diaconescu.

In plus, el si-a exprimat increderea ca inca de a doua zi dupa castigarea alegerilor, oamenii de afaceri "se vor imbulzi pe aeroporturi", ca sa vina sa investeasca in Romania, si a raspuns la intrebarea unui jurnalist spunand ca pe Victor Ponta nu il va invita in guvernul sau pentru ca el atunci nu va mai fi liderul PSD.

#Dan Diaconescu Ridzi candidat, #Monica Ridzi Partidul Poporului, #Ridzi candidatura PPDD , #Partidul Poporului