Dan Diaconescu schimba denumirea partidului - vezi noul nume

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 22:29
3124 citiri
Dan Diaconescu schimba denumirea partidului - vezi noul nume
Foto: Realitatea TV

Dan Diaconescu a anuntat vineri seara ca schimba denumirea Partidului Poporului in PPDD, adica Partidul Poporului Dan Diaconescu, mentionad ca luni dimineata se va duce la tribunal cu o noua serie de semnaturi sa incerce sa isi inscrie formatiunea.

Aspirantul la fotoliul de la Cotroceni a adaugat ca in cateva zile a strans "430.000 de semnaturi, peste 10.000 de semnaturi pe fiecare filiala. Faptul ca noi venim luni dimineata, speram, cu un milion de semnaturi spune multe lucruri".

Acesta a glumit spunand ca daca vor fi din nou respinsi si daca va fi nevoie, o sa adauge chiar si "Direct" la denumirea partidului. "Daca vom fi respinsi iar, vom adauga si Direct si OTV si ce va mai fi nevoie", a spus Diaconescu la Realitatea Tv.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS in perioada 10-28 martie, PP are 8%, insa Diaconescu sustine ca procentul ar fi mult mai mare in realitate.

Partidul ilegal al lui Diaconescu, cota de incredere de 8% - sondaj CURS

"In primul rand or sa fie din ce in ce mai multi. Astazi sunt romanii curajosi care se impotrivesc pe fata actualului regim. Ceilalti se tem de intrebarile colegilor care fac astfel de sondaje. Alegerile astea vor fi animate de prezenta noastra. Va fi o prezenta atat de numeroasa incat UDMR nu va face pragul", a continuat acesta.

Dan Diaconescu a mai mentionat ca de opt luni de cand este in politicia a constatat ca "alegerile locale au distrus Romania", pentru ca "oamenii voteaza aceeasi primari mereu si primarii merg in partidul de la putere".

Diaconescu a vorbit si despre desfiintarea spitalelor si este de parere ca nu se va face o economie mare, ba din contra cheluielile vor fi mult mai mari.

"Fac o mare paguba. Chiar ieri (n.red. joi) am vazut, numai benzina pe care ambulantele o vor consuma va fi mai scumpa decat economia pe care o fac. Avem un proiect. In Romania mai avem 41.000 de medici si vrem sa le dam un salariu de minim 1.000 de euro pe luna. (...) Doctorul trebuie pus in adevarata lui valoare. Doctorul si profesorului. Cum se intampla inainte de razboi", a adaugat acesta.

#partidul poporului Dan Diaconescu, #Dan Diaconescu partid , #Partidul Poporului
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Nu se poate sa existe asa tiganie de partid. Sper sa se gaseasca destui care sa-l conteste...
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5