Daniel Fenechiu, noul lider al grupului PP-DD din Camera Deputatilor

Luni, 13 Mai 2013, ora 23:58
2633 citiri
Daniel Fenechiu, noul lider al grupului PP-DD din Camera Deputatilor
Foto: Camera Deputatilor

Deputatul Daniel Fenechiu este noul lider al grupului parlamentar PP-DD din Camera Deputatilor, dupa excluderea fostului lider Radu Popa din partid, a anuntat, luni, Dan Diaconescu.

Decizia a fost luata dupa sedinta grupului, la care a participat si Dan Diaconescu.

Radu Popa a fost exclus din partid pe motiv ca ar fi negociat in interes personal cu PSD.

Dan Diaconescu a anuntat si ca PP-DD nu va face nicio alianta cu USL si ca parlamentarii formatiunii nu au avut niciodata intentia de a parasi partidul.

"Radu Popa vroia ca PP-DD sa se alieze cu USL. Pentru mine, Dan Diaconescu, este exclusa aceasta varianta. (...) Cat traieste Dan Diaconescu, acest partid nu va face niciun fel de alianta cu vreunul din partidele ciocoiesti", a afirmat Diaconescu, la Palatul Parlamentului.

El a mai spus ca parlamentarii PP-DD nu au avut niciodata intentia de a pleca din partid.

Diaconescu: Nimeni nu poate cumpara parlamentarii nostri, care au un caracter superb!

"Toti colegii mei nu au avut niciodata niciun gand de plecare. Radu Popa ii ruga in numele lui Victor Ponta si altor lideri politici sa plece ca vine si el dupa aceea cand vor atinge numarul de 20 de persoane, aveau si un termen limita, data de 25 mai, in incercarea de a infiinta un grup parlamentar independent care sa sustina coabitarea Ponta - Basescu. Un grup care sa asigure PSD majoritatea atunci cand PSD vroia sa fuga de langa PNL", a sustinut Diaconescu.

Biroul National de Coordonare al PP-DD a hotarat, vineri, sa-l excluda din partid pe prim-vicepresedintele formatiunii, Radu Popa, care era si liderul de grup din Camera Deputatilor.

"Biroul National de Coordonare a hotarat excluderea din cadrul PPDD a domnului Radu Popa, prim-vicepresedinte, deputat in Parlamentul Romaniei, pentru actiunile intreprinse in nume propriu si interes personal impotriva partidului si a valorilor promovate de acesta", se arata intr-un comunicat.

Radu Popa a respins acuzatiile ca ar fi negociat interese personale cu PSD, el sustinand, luni, ca a primit mandat in unanimitate din partea Biroului National de Coordonare al partidului de negocia cu PSD.

"Dan Diaconescu si conducerea partidului m-au mandatat sa negociez pentru inceperea discutiilor cu PSD. Nu am facut altceva decat ceea ce am primit mandat. Domnul Diaconescu ulterior mi-a cerut sa am in vedere deschiderea OTV pe negocierile cu PSD", a spus Popa, care a adaugat ca a avut o discutie cu premierul Victor Ponta in urma cu 3 saptamani privind incheierea unui acord de colaborare intre cele doua partide.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Daniel Fenechiu lider PPDD Camera Deputatilor, #Fenechiu lider PPDD Camera Deputatilor, #lider PPDD Camera Deputatilor , #Partidul Poporului