PP-DD vrea racolari si pe Ponta premier: "Asa isi dovedeste incapacitatea"

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 13:21
3402 citiri
PP-DD vrea racolari si pe Ponta premier: "Asa isi dovedeste incapacitatea"

Daniel Oajdea, deputat al Partidului Poporului - Dan Diaconescu, considera ca premierul Victor Ponta trebuie sa fie din nou nominalizat pentru aceasta functie de presedintele Traian Basescu.

"Cred si eu, ca si domnul Dan Diaconescu, ca Ponta trebuie numit premier. Soarta i-a dat posibilitatea sa-si demonstreze astfel incapacitatea. A castigat asa mare procent, sa-l lasam sa vedem ce face", a spus Oajdea pentru Ziare.comm.

"Cei de la USL s-au plans ca n-au majoritate. Acum au, pot trece orice masura doresc. Orice scuza e o minciuna", a completat el.

Daniel Oajdea a adaugat ca PP-DD e interesat sa atraga parlamentari, in special de la USL.

"Cu siguranta, orice partid e interesat de atragerea de noi parlamentari. Vom asista la plecari din USL, vor vedea ca asteptarile le sunt inselate. Acest lucru se va intampla, probabil, dupa 1-2 luni de guvernare", mai crede fostul parlamentar PDL.

El a dezvaluit si ca formatiunea sa isi va alege liderii din Parlament in cadrul unei intalniri cu toti alesii sai, sambata.

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, a spus joi seara ca isi doreste ca Victor Ponta sa fie numit premier, dar ca formatiunea sa nu il va vota in Parlament.

PP-DD a obtinut 14% din voturile exprimate la alegerile parlamentare din 9 decembrie, in urma USL (60%) si a ARD (17%), ceea ce-i da dreptul la 68 de parlamentari.

#Partidul Poporului Ponta premier, #PPDD parlament racolari , #Partidul Poporului