Revolta impotriva lui D.Diaconescu: Alesi plecati din PP-DD au cerut ca partidul sa fie declarat ilegal

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 21:10

   

Revolta impotriva lui D.Diaconescu: Alesi plecati din PP-DD au cerut ca partidul sa fie declarat ilegal
In jur de 500 de localnici din comuna bihoreana Popesti au protestat, sambata, la Oradea, fata de Partidul Poporului, cerand scoaterea acestuia in afara legii.

Ajunsi in resedinta judetului cu cinci autocare si zeci de masini, manifestantii s-au strans in fata Catedralei Ortodoxe si si-au strigat nemultumirile fata de liderii locali si cei nationali, informeaza Mediafax.

Oamenii nemultumiti au fluturat steaguri tricolore si au avut bannere, cerand demisia deputatului PP-DD de Bihor, Ioan Hulea, presedinte al organizatiei judetene.

Protestul locuitorilor din Popesti vine dupa ce, la sfarsitul lunii octombrie, doi consilieri locali ai PP-DD au fost exclusi din partid, fiind acuzati ca ar fi adus "prejudicii de imagine", dupa care alti 10 membri ai PP-DD din comuna bihoreana si-au dat demisia. Ei au acuzat conducerea judeteana si pe cea centrala de "dictatura" si de "totalitarism", precum si de incasarea de cotizatii fara a elibera chitanta.

Printre cei care au protestat, pe o scena, s-au aflat si primarul comunei, Dorin Curtean, ales pe listele PP-DD, dar si fostii consilieri locali ai comunei, precum si sustinatori ai lor, din comunele invecinate.

"Ati mintit poporul cu televizorul,/Ati mintit poporul ca le dati tractorul! Ati mintit oamenii buni / Numai cu promisiuni / Nu v-ati tinut de cuvant / Ati mintit si doar atat", au cantat oamenii.

"Acest partid nu-si respecta statutul! Un partid care nu-si respecta statutul trebuie scos in afara legii. (...) Ce am facut noi azi va fi un semnal pentru toata tara, se vor alatura si altii, din alte judete. Intentionam sa facem un miting si la Bucuresti", a declarat primarul comunei bihorene.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1706 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
niculaeda
rank 5
pai ,
- daca partidu' e scos in afara legii , sa-shi piarda mandatu' totzi care au fost aleshi pe listele lui , inclusiv cei pripashitzi pe la pnl , psd sau in "independemtze" dubioase !
Tragicomedian
rank 2
Niste ardeleni pacaliti de ...mitici.
Banal.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor