Dan Diaconescu nu poate parasi tara si nu are voie sa poarte arme

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 20:14
1904 citiri
Dan Diaconescu nu poate parasi tara si nu are voie sa poarte arme
Foto: RealitateaTV (arhiva)

Patronul OTV, Dan Diaconescu, nu poate parasi tara pe durata procesului in care este judecat pentru fapte de santaj, el avand totodata si interdictia de a discuta cu partile vatamate sau cu inculpatii din dosar, nici macar prin mass-media, a stabilit marti Judecatoria Sectorului 1.

Prin aceeasi decizie, instanta i-a mai impus lui Diaconescu ca pe durata masurii preventive sa respecte urmatoarele obligatii: sa se prezinte la instanta de judecata ori de cate ori este chemat, sa se prezinte la sectia de politie in a carei raza domiciliaza, conform programului de supraveghere intocmit de organul de politie, sau ori de cate ori este chemat, sa nu isi schimbe locuinta fara incuviintarea organului judiciar care a dispus masura, sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte nicio categorie de arme, informeaza Mediafax.

Diaconescu este avertizat de instanta de judecata ca, in caz de incalcare cu rea-credinta a masurii sau a obligatiilor ce ii revin, Judecatoria sectorului 1 Bucuresti poate lua fata de el masura arestarii preventive. Aceasta decizie poate fi contestata de avocatii celor in cauza.

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus au fost trimisi in judecata, in 21 octombrie, de catre procurorii anticoruptie, pentru santajarea primarului comunei aradene Zarand, Ion Mot, precum si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

#Dan Diaconescu interdictii, #Dan Diaconescu OTV, #Dan Diaconescu proces, #Dan Diaconescu santaj, #Dan Diaconescu arest preventiv , #proces
Comentarii
Poza next777
next777
rank 1
UITATATI-VA CINE SE VREA PRESEDINTE AL ROMANIEI