Ziare.com

Dan Diaconescu a scapat de executarea silita. Datoria catre Volksbank: 2,3 miloane de euro

Vineri, 15 Martie 2013, ora 21:24

   

Dan Diaconescu a scapat de executarea silita. Datoria catre Volksbank: 2,3 miloane de euro
Avocatul Daniel Fenechiu a declarat vineri, ca Dan Diaconescu nu va mai fi executat silit de catre Volksbank, indiferent de hotararea pe care o va lua Judecatoria Sectorului 1 in privinta actiunii depuse de banca la instanta, dupa ce s-a ajuns la o intelegere amiabila intre parti.

Fenechiu a aratat ca Diaconescu a avut doua intalniri cu factori importanti de decizie din cadrul bancii, respectiv directorul departamentului care s-a ocupat de linia de credit accesata de clientul sau, si ca s-a ajuns la o intelegere clara, care nu include si varianta executarii silite a clientului sau.

Concret, a explicat avocatul, Diaconescu va continua restituirea sumelor de bani conform intelegerii la care s-a ajuns, in vreme ce banca nu va continua procedura executarii silite a clientului sau nici daca Judecatoria Sectorului 1 admite actiunea de incuvintarea executarii silite.

Avocatul a adaugat ca intelegerea a fost perfectata cu oficialii banci vineri, la ora 14.00.

"A fost vorba despre o neintelegere generata de lipsa de comunicare. S-au repus contractele pe tapet si se va continua restituirea sumelor de bani, conform programului. Nu mai exista niciun diferend intre Diaconescu si banca", a mai spus Fenechiu.

Volksbank Romania a cerut instantei incuviintarea executarii silite a lui Dan Diaconescu pentru un credit bancar de peste 2,3 milioane de euro, dosarul fiind inregistrat in 7 martie si avand termen vineri, la Judecatoria Sectorului 1.

Partile din dosar sunt Volksbank Romania SA, in calitate de creditor, si Dan Diaconescu, debitor, cauza fiind legata de recuperarea unui credit acordat acestuia de catre banca.

Creditul, acordat in 2008, este in valoare de 2.337.500 de euro.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 3746 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

A scapat dar

e mai greu acuma, trb sa returneze toti banii inapoi. Banca se afla intr-o situatie favorabila, si-au asigurat creditul prin intelegerea asta. Ma bucur, sa dea *** toti banii inapoi ca fiecare om din tara asta!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor