Dan Diaconescu, cap de lista pentru PP-DD la europarlamentarele de anul viitor

Vineri, 09 August 2013, ora 12:41
2514 citiri

Dan Diaconescu va fi cap de lista la PP-DD in alegerile europarlamentare de anul viitor, a anuntat joi, la Arad, Simona Man, presedintele partidului.

"Dl. Dan Diaconescu va candida in mod cert la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc anul viitor. Voi candida atat eu la aceste alegeri, cat si dl. Liviu Neagu, secretarul general a partidului, alegeri la care, potrivit estimarilor, vom obtine un procent de circa 20% din mandatele alocate Romaniei", a spus Simona Man.

Privitor la prezenta sa in Arad, Simona Man a explicat ca efectueaza in aceasta perioada vizite de lucru in filialele judetene, in vederea evaluarii atat a activitatii alesilor locali ai partidului, cat si a organizatiilor locale si judetene.

"In general suntem multumiti de activitatea reprezentantilor nostri in administratiile publice locale, mai ales ca, practic, noi am pornit de la zero. Totusi, sunt unele judete unde reprezentantii nostri nu prea sunt lasati sa faca treaba, nici macar cea prevazuta in fisa postului ce le-a fost incredintata", a declarat presedintele PP-DD.

In acest sens, Simona Man a aratat ca desi i-a fost incredintata spre coordonare circa 80% din organigrama si, bineinteles, activitatile Consiliului Judetean Arad, presedintele PP-DD Arad, Remus Gutu, care ocupa functia de vicepresedinte al administratiei judetene, nu este lasat sa faca mai nimic de catre presedintele CJ Arad, democrat-liberalul Nicolae Iotcu, adica tocmai cel care i-a incredintat aceste sarcini.

In alta ordine de idei, Liviu Neagu, secretarul general al PP-DD, a afirmat ca spre surprinderea si nedumerirea sa, activitatea sa si a presedintelui partidului, Simona Man, a fost monitorizata de Directia Generala Anticoruptie (DGA) si de Inspectoratul de Politie Judetean Arad pe tot parcursul zilelor cat s-au aflat la Arad, acest lucru fiindu-i comunicat de catre "surse credibile din proximitatea celor de la DGA".

"Nu cred ca sarcina DGA este monitorizarea noastra si a activitatilor noastre specifice de partid", a spus Liviu Neagu, care a adaugat ca asteapta explicatii publice din partea celor care au efectuat monitorizarea.

Alaturi de Simona Man si Liviu Neagu, la conferinta de presa au mai participat deputatul Stefan Dalca, vicepresedintele CJ Arad, Remus Gutu, si viceprimarul municipiului Arad, Catalin Titiriga.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dan Diaconescu europarlamentare alegeri PPDD, #Dan Diaconescu cap lista PPDD, #Dan Diaconescu europarlamentar alegeri , #stiri Dan Diaconescu