Dan Diaconescu: Basescu n-ar fi castigat alegerile daca nu era episodul cu copilul

Miercuri, 27 Aprilie 2011, ora 22:47
2200 citiri
Dan Diaconescu: Basescu n-ar fi castigat alegerile daca nu era episodul cu copilul

Dan Diaconescu, patronul OTV, este de parere ca Traian Basescu nu ar fi castigat alegeri prezidentiale daca nu ar fi existat caseta care il arata lovind un copil si care a scandalizat opinia publica.

Patronul OTV, care recent a fost impiedicat de instanta sa isi infiinteze un partid, este de parere ca seful statului va castiga in continuare simpatia romanilor prin episoade dramatice.

"Daca nu era episodul cu copilul, pumnul si palma nu ar fi castigat ultimele alegeri, iar la alegerile anterioare nu ar fi castigat daca nu era episodul cu flota. Domnului Basescu ii place sa fie atacat si va juca o carte mare in lunile care vin", a declarat Dan Diaconescu.

Omul de afaceri este de parere ca presedintele doreste sa castige urmatoarele alegeri prin "diverse suprize de tip negustoresc", referindu-se la cresterea salariilor si pensiilor.

"Se scumpesc niste marfuri si apoi se ieftinesc cu 70-80%, dar pretul final ramane oricum mai mare decat valoarea reala a bunului. Asa cum a scazut cand nu trebuia, acum va creste lunar, pana la alegerile viitoare si mizeaza pe un scor fulminant la alegerile locale", a spus Dan Diaconescu.

Patronul OTV adauga ca se asteapta ca PD-L sa obtina un scor bun la alegerile locale, daca vor creste salariile si pensiile, scazute dupa alegerile prezidentiale din 2009. Pamenii sunt saraci si "cu cat ii calca mai tare in picioare PD-L, cu atat vor vota PD-L pentru ca ei au foarte multi bani", spune Dan Diaconescu.

#Dan Diaconescu, #Diaconescu Basescu alegeri, #Basescu episod copil , #Traian Basescu