Dan Negru critică absența Simonei Halep de la Premiile Oscar: "Sunt evenimente care fac lumea să vorbească despre tine"

Marti, 14 Martie 2023, ora 13:18
2410 citiri
Dan Negru critică absența Simonei Halep de la Premiile Oscar: "Sunt evenimente care fac lumea să vorbească despre tine"
Simona Halep

Prezentatorul Kanal D și-ar fi dorit ca jucătoarea noastră, suspendată pentru dopaj, să asiste la gala de decernare a Premiilor Oscar.

În contextul în care Maria Șarapova a strălucit pe covorul roșu, Dan Negru crede că și Simona Halep ar fi trebuit să meargă la gala de decernare a Premiilor Oscar.

Ce nu menționează Dan Negru este că numărul locurilor disponibile în Dolby Theatre este unul extrem de limitat și, în cazul în care nu faci parte din echipa care este pe lista nominalizaților, e foarte greu să fii invitat la un astfel de eveniment. Chiar și Maria Șarapova, care este de mulți ani rezidentă în SUA și participă la toate evenimentele mondene, a fost invitată doar la o petrecere organizată de Vanity Fair.

"Am văzut-o pe Maria Sharapova la Premiile Oscar. Au scris toate ziarele despre rochia ei. Pe Simona Halep n-am văzut-o!

Astea sunt evenimentele mondiale care pot să facă planeta sa vorbească despre tine sau despre țara ta.

Stafful de marketing al Simonei poate să facă mai mult ca să o ducă pe româncă in atenția lumii. Djokovic sau Ibrahimovic au fost pe scena festivalului San Remo. Simona, la același nivel de performanță, lipsește de la marile evenimente mondiale!

Oxford College of Marketing a declarat star quality ca fiind plus-valoarea in marketingul mondial.

Star Quality ne lipsește și ca brand de țară și ca brand de personalități.

Când Halep era nr 1 WTA, lua de la Nike 1,7 milioane de euro. Sharapova care era atunci nr 30 WTA, lua tot de la Nike 8,5 milioane de euro!

Star-quality e răspunsul!.

E ca în viaţă, ce e ieftin e scump şi ce e scump e rar".

#Dan Negru, #Simona Halep, #Maria Sarapova, #premiile Oscar , #stiri tenis