Ziare.com

Nica: 300 de angajati "cu mapa" si salarii foarte mari sa plece din Posta Romana

Sambata, 05 Mai 2012, ora 22:52

   

Nica: 300 de angajati "cu mapa" si salarii foarte mari sa plece din Posta Romana
Dan Nica, ministrul desemnat pentru Comunicatii, a declarat sambata, dupa negocierile cu delegatia FMI, ca Posta Romana are personal excedentar in zona de TESA si in opinia sa "vreo 300 din cei cu mapa" ar trebui sa plece, intrucat traiesc pe seama activitatii pe care o desfasoara factorii postali.

Intrebat daca in cadrul discutiilor cu delegatia FMI, de la care tocmai pleca, s-a vorbit despre eventuale disponibilizari la Posta Romana, Nica a spus ca nu s-a amintit nimic legat de concedieri, dar in opinia sa o astfel de masura ar trebui luata in anumite zone.

"In aceste discutii nu s-a vorbit. Daca ma intrebati pe mine, eu cred ca au un personal excedentar in zona de TESA. Eu cred foarte mult in cei care aduc venituri si cei care muncesc. Acestia sunt factorii si oficiantii in Posta Romana. Cred ca vreo 300 din cei care erau cu mapa si care traiau pe seama activitatii pe care o desfasurau factorii postali si oficiantii ar trebui sa paraseasca, mai ales ca au si salariile prea mari", a explicat ministrul desemnat al Comunicatiilor.

"Deci vorbesc de personal TESA sau oameni care au fost angajati probabil nu pe baza unui criteriu foarte clar, ci ca sa mai aiba sa dea niste bani nemunciti unora sau altora", a precizat acesta.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Dan Nica a mai aratat ca procedurile de privatizare ale Postei vor continua si daca procesul de angajare a consultantului a esuat, asa cum se spune in prezent, se va reincepe procedura respectiva.

"Serviciile Postei Romane trebuie sa fie servicii foarte bune pe o piata libera, concurentiala. Nu intentionam sa impunem niciun fel de prevederi de tip protectionist sau monopolist, pentru ca nici nu ar fi posibil", a raspuns Nica intrebat daca ia in calcul sa oblige institutiile statului sa apeleze doar la serviciile de curierat ale Postei Romane.

Sursa: rNews

Articol citit de 2544 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

normal ,

- ca trebuie sa vina ai vostrii !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor