Capul retelei care a jefuit casele de schimb din Constanta a fost arestat

Vineri, 28 August 2009, ora 12:10
1387 citiri
Capul retelei care a jefuit casele de schimb din Constanta a fost arestat

Ministrul Administratiei si Internelor, Dan Nica, a declarat vineri, la Constanta, ca unul dintre personajele importante care a participat la jafurile care au avut loc in acest an in judet a fost arestat.

"Pot sa va confirm ca unul dintre personajele importante despre care exista date si indicii ca ar fi organizatorul acestor jafuri a fost retinut si sunt extrem de increzator ca, in perioada imediat urmatoare, toti cei care au participat la aceste jafuri vor fi deferiti justitiei", a declarat Nica.

Ministrul nu a facut public numele persoanei arestate, dar a precizat ca a fost implicat atat in jafurile de la casele de schimb care au avut loc in municipiul Constanta, cat si la jaful de la magazinul de bijuterii din Navodari.

Nica a mai spus ca aceasta persoana a fost retinuta de mai multe zile.

Referitor la seful Inspectoratului de Politie al judetului Constanta, Dan Nica a spus ca, daca el crede ca actiunile pe care le-a desfasurat ca sef au fost percepute de constanteni ca fiind bune, nu are de ce sa-si faca probleme.

"Daca anumite grupari repeta o lovitura de mai multe ori, atunci problema se localizaeza la cei care ar fi trebuit sa ia masurile necesare, utilizand mijloacele pe care le au la dispozitie", a precizat Nica.

Ministrul Administratiei si Internelor a facut aceste declaratii la adunarea generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, care se desfasoara in aceste zile la Constanta.

Un magazin de bijuterii din centrul orasului Navodari a fost jefuit, vineri, 3 iulie, in jurul orei 15.00, de doi indivizi mascati, inarmati cu o sabie.

Un alt jaf a avut loc pe 19 august, la Constanta, la o casa de schimb valutar. Doua persoane inarmate au reusit sa fure din casa de schimb 40.000 de lei, dupa ce au amenintat-o cu un pistol casiera.

Pe 29 mai a avut loc un jaf armat la o filiala a Bancii Carpatica din centrul Constantei. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Anda Dragulescu, a declarat ca suma furata in jaful armat de la banca din Constanta este de 69.000 de lei. "Suma furata a fost de 69.000 de lei", a precizat Anda Dragulescu. Banii se aflau in casierie, nu in seif, pentru ca, in momentul atacului, angajatii bancii faceau monetarul. Sub amenintare, lucratorul de la ghiseu le-a predat hotilor banii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#jafuri Constanta, #cap retea arestat, #jafuri case schimb , #stiri Dan Nica