Dan Petrescu i-a dat o lectie unui mare antrenor rus

Miercuri, 22 Mai 2013, ora 15:43
5927 citiri
Dan Petrescu i-a dat o lectie unui mare antrenor rus

Dan Petrescu i-a dat o lectie unui mare antrenor din Rusia.

Tehnicianul celor de la Dinamo Moscova a fost atacat dur de celebrul Valery Gazzaev dupa meciul cu Alania Vladikavkaz, disputat duminica trecuta.

Gazzaev a aruncat cuvinte grele in directia "Bursucului", legandu-se chiar si de nationalitatea romana a lui Petrescu.

In replica, acesta i-a oferit un raspuns elegant, uimindu-i pe ziaristii de la Moscova, care se asteptau la izbucnirea unui adevarat razboi al declaratiilor.

"Declaratiile lui Gazzaev m-au nedumerit. Niciodata, in toata cariera mea, eu nu am vorbit de rau vreun coleg de breasla. Daca a fost ceva de spus, am spus numai de bine. Doar ca in acest caz el a depasit orice limita, asa ca ma obliga sa vorbesc la randul meu. Gazzaev e un antrenor mare, dar e mai bine sa se uite la el si la echipa lui. Sa vorbeasca depre meciuri. Sa spuna cum a cumparat 11 jucatori in iarna si nu a reusit sa aiba rezultate.

Niciodata, in intreaga mea cariera, nu am incurajat violenta pe terenul de joc. Intotdeauna le-am spus jucatorilor mei sa isi vada de fotbal, sa lase emotiile la marginea terenului.

Este, de asemenea, foarte ciudat faptul ca Gazzaev se refera la nationalitatea mea. Eu cred ca un antrenor trebuie judecat dupa munca lui, nu dupa pasaport. Va asigur ca, daca Gazzaev ar merge sa lucreze in Romania, eu as fi primul care l-ar sprijini cand i-ar fi greu", a spus Petrescu.

Romanulule, potoleste-te! Ne este scarba de tine! - Valery Gazzaev

Infrangere de cosmar pentru Dan Petrescu. Romanul, agresat la Vladikavkaz

Dan Petrescu a fost atacat violent dupa meciul cu Alania Vladikavkaz, el fiind acuzat ca a provocat incidentele din teren si ca a vandalizat vestiarul.

Dan Petrescu, atacat dur de un rival in Rusia: Romanule, potoleste-te! Ne e scarba de tine

Dinamo Moscova a pierdut surprinzator partida cu Alania, scor 0-1, iar acum echipa romanului este obligata sa se impuna in meciul din ultima etapa a sezonului pentru a putea spera la calificarea in cupele europene.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Dan Petrescu Gazzaev Rusia, #dan petrescu scandal rusia, #Dan Petrescu Alania Dinamo , #antrenor