Dan Petrescu preia o echipa legendara

Joi, 29 Mai 2014, ora 08:17
5065 citiri
Dan Petrescu preia o echipa legendara

Dan Petrescu este foarte aproape de a prelua o echipa legendara din fotbalul european.

Tehnicianul roman negociaza cu oficialii campioanei Scotiei, Celtic Glasgow, si se pare ca cele doua parti sunt pe punctul de a ajunge la un acord.

Dumitru Stangaciu, "secundul" lui Petrescu la ultimele doua formatii pe care acesta le-a antrenat sustine ca au avut oferte din Anglia, Rusia, zona araba si chiar din China, insa Celtic este echipa care ii face cu ochiul "Bursucului".

"Suntem intr-o vacanta prelungita. Nu spun ca nu mi-as fi dorit un pic de concediu, pentru ca aveam nevoie, dar sper sa ne gasim cat mai repede o echipa. Au fost discutii reale cu Southampton si Spartak Moscova, dar nu s-a concretizat nimic. A venit si o oferta din lumea araba. Nu ma ocup personal de asta, Dan e cel care negociaza. Cand ma anunta, ma duc cu el unde bate palma. Din ce stiu, ar putea fi vorba de Celtic Glasgow, club care vrea sa-l aduca pe Dan antrenor. A mai fost si o oferta de la o echipa din China, dar nu stiu foarte multe despre asta", a declarat Stangaciu pentru Ring.

Fosul portar al Stelei este convins ca Petrescu va alege o echipa din Europa, desi ofertele din zona Golfului Persic sunt extrem de atractive.

"Se poate face performanta si la arabi, si in China, si oriunde, dar mai mult ca sigur Dan va antrena tot in Europa. Nu se pune problema de bani, pentru ca sunt multi si in Rusia, poate mai multi decat la arabi sau la chinezi. Vom vedea, dar nu punem banii mai presus de performanta. In mod sigur, alegerea va fi facuta in functie de numele clubului si de intentiile oficialilor de acolo si abia apoi se va discuta de bani", a mai spus Stangaciu.

Dan Petrescu si-a gasit echipa: Mi-am dat cuvantul

Celtic Glasgow s-a despartit in urma cu putin timp de managerul Neil Lennon, acesta luand decizia de a parasi campioana Scotiei dupa patru sezoane.

Interesant este faptul ca Lennon se afla in atentia celor de la Southampton, echipa care a negociat si cu Petrescu.

Daca va ajunge pana la urma in Scotia, Dan Petrescu va pregati cea mai buna echipa din campionat, avand sansa uriasa de a castiga un nou titlu de campion dupa cel de la Urziceni.

De asemenea, Celtic va evolua si in Liga Campionilor in acest sezon.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Dan Petrescu Celtic Glasgow, #Dan Petrescu antrenor Celtic, #Dan Petrescu echipa , #antrenor