O legenda a fotbalului rus il apara pe Dan Petrescu

Marti, 09 Aprilie 2013, ora 10:22
3056 citiri
O legenda a fotbalului rus il apara pe Dan Petrescu

Dan Petrescu si ceilalti antrenori straini din Rusia sunt aparati de o legenda a fotbalului din aceasta tara.

Evgeny Lovchev a evoluat mai bine de un deceniu pentru Spartak Moscova si Dinamo Moscova iar acum este un reputat analist.

Lovchev a fost rugat sa comenteze intentia federatiei de la Moscova de a impune cluburilor care vor sa angajeze antrenori straini o taxa deloc neglijabila.

Surprinzator, Evgeny Lovchev a fost de partea strainilor.

"Nu sunt de acord cu aceasta intentie si nici cu ideea ca strainii nu aduc nimic fotbalului rus. Putem spune ca Hiddink nu a adus nimic fotbalului nostru? Sau Advocaat? Sau Petrescu si Spaletti? Acesti antrenori de top ne-au invatat cel mai important lucru din aceasta meserie - cum sa lucrezi sub presiune. Ei au rezultate si noi putem invata de la ei.

Cred ca nu e nimic in angajarea antrenorilor straini iar Federatia, in loc sa caute modalitati de a-i izgoni, ar trebui sa ii foloseasca, sa organizeze lectii sub conducerea lor pentru tehnicienii nostri", a spus Lovchev.

Federatia Rusa intentioneaza sa introduca o taxa pentru cluburile din primele doua divizii care vor sa angajeze antrenori straini.

Aceasta taxa ar fi de cinci milioane de ruble pentru echipele prim-divizionare si de 2,5 milioane de ruble pentru cele din divizia secunda iar banii ar urma sa fie folositi pentru dezvoltarea scolii de antrenori ruse.

M.D.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Dan Petrescu Evgheni Lovchev, #Dan Petrescu Rusia, #Dan Petrescu Dinamo Moscova Rusia , #antrenor