Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj - oficial

Luni, 04 Iunie 2018, ora 18:51
7353 citiri
Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj - oficial
Foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj, campioana Romaniei anuntand oficial despartirea de antrenor.

Potrivit comunicatului ardelenilor, "Bursucul" a ajuns la un acord cu cei din conducere pentru rezilierea amiabila a contractului sau.

"Clubul CFR 1907 Cluj si antrenorul care ne-a adus al 4-lea titlul de campioana, Dan Petrescu, au ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului!

Familia CFR ii multumeste pentru toata munca depusa in acest sezon incununata cu titlul de campioana! Cifrele extraordinare pe care echipa noastra le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arata inca o data ca munca, daruirea sa si a intregului staff tehnic nu au fost in zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neinvinsi pe teren propriu, 22 de meciuri fara gol primit, iar in final TITLUL DE CAMPIOANA A ROMANIEI. Fara doar si poate, Dan Petrescu si-a lasat amprenta asupra CFR-ului. Cu experienta sa a reusit sa formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care in cele din urma a invins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja ca suntem cei mai buni din Romania si vom lupta pentru a reveni in elita fotbalului European asa cum v-am obisnuit.

Impreuna am scris o frumoasa pagina in istoria clubului nostru! Mister, iti uram multa bafta in continuare in cariera de antrenor! Clujul va ramane mereu casa ta!", au transmis "feroviarii".

Petrescu este dorit insistent in China, acolo unde ar trebui sa ajunga chiar de saptamana viitoare.

"Bursucul" pleaca de la CFR dupa numai un sezon, insa unul plin de succes, in care a reusit sa castige titlul dupa o lupta dusa pana in ultima etapa cu cei de la FCSB.

Ardelenii isi cauta acum antrenor pentru preliminariile Ligii Campionilor, favorit fiind Loti Boloni, cel care a avut deja o prim intalnire cu oamenii din conducerea clubului din Gruia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Petrescu plecat CFR Cluj, #Petrescu demisie CFR Cluj, #Petrescu titlu CFR Cluj , #CFR Cluj