Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dan Petrescu, despre eliminarea Craiovei din Europa League: Noi facem drama din orice

Vineri, 28 August 2020, ora 19:42
4753 citiri
Dan Petrescu, despre eliminarea Craiovei din Europa League: Noi facem drama din orice
Foto: Dan Petrescu / Facebook

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa online, ca nu a fost suprins de eliminarea Universitatii Craiova din Europa League de mai putin cunoscuta formatie georgiana Locomotive Tbilisi, el precizand ca in Romania toata lumea vrea rezultatele generatiei sale, de acum 30 de ani, si face o drama din orice esec.

"Nu m-a surprins rezultatul din meciul Craiovei. Adica e o surpriza, dar nu asa mare. In cupele europene se poate intampla orice. Ei (n.r. - jucatorii echpipei Locomotive Tbilisi) poate nu au mai jucat de mult in cupele europene... E o drama in Romania, dar eu nu o vad asa drama. Noi facem drama din orice. Se intampla sa prinzi o zi proasta, dupa un drum lung. Am vazut si putin din meci, iar adversarul nu a fost asa de slab. Dar noua ne place sa ne credem sus... am ramas cu generatia noastra de acum 30 de ani. Toti cred ca am ramas acolo", a afirmat Petrescu.

"Toti vor rezultatele alea, dar tinand cont de investitiile care se fac in Romania... Nu inteleg ce vrem noi de la viata. Chiar nu inteleg. Noi nu investim nimic si vrem sa scoatem rezultate. Noi nu intelegem ca Bulgaria, Cehia, Polonia, toti investesc masiv in fotbal. Noi nu investim nimic si vrem rezultate. Deci pe mine eliminarea Craiovei nu m-a surprins, pe altii poate i-a surprins", a adaugat componentul "generatiei de aur".

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a fost eliminata din Europa League de mult mai slab cotata formatie georgiana Locomotive Tbilisi, care s-a impus, joi, cu scorul de 2-1 (0-0), in primul tur preliminar al competitiei, pe Stadionul ''Miheil Meshi-2 din Tbilisi.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
#dan petrescu, #Universitatea Craiova, #Europa League, #CFR Cluj, #meci , #CFR Cluj