Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Dan Petrescu dezvaluie de ce a refuzat nationala Romanei: FRF il lasa sa antreneze si CFR Cluj

Vineri, 15 Septembrie 2017, ora 19:42
12280 citiri
Dan Petrescu dezvaluie de ce a refuzat nationala Romanei: FRF il lasa sa antreneze si CFR Cluj
Foto: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Dan Petrescu a dezvaluit de ce a refuzat oferta de a prelua nationala Romaniei.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj a marturisit ca a fost blocat de conducerea "feroviarilor", care nu i-a permis sa mearga la prima reprezentativa.

"Cei de la Federatie m-au dorit foarte mult. Am avut o oferta - cred eu ca era foarte buna pentru mine - sa antrenez si CFR si echipa nationala. Am fost de acord cu acest lucru, dar trebuia sa fie de acord si clubul CFR. Si presedintele, si patronul, si toti cei care conduc clubul. Cei din conducere nu au fost de acord si atunci normal ca nu am mai avut cum sa merg la echipa nationala.

Dar am inteles decizia clubului, este o decizie normala cred. Daca as fi fost conducator, as fi luat aceeasi decizie, pentru ca s-au gandit ca va fi greu pentru mine sa ma concentrez la doua echipe, nu numai la una. Normal ca imi doream sa antrenez echipa nationala, dar nu puteam sa las echipa acum pentru ca tot ce a fost creat aici, la Cluj, a fost creat la dorinta mea. Acesti jucatori care au fost adusi, banii care s-au cheltuit, tot ce s-a intamplat la club, in primul rand datorita mie. Daca as fi plecat, ar fi suferit prea multa lume. Daca cei din conducere erau de acord cu aceasta varianta, in momentul acesta poate nu mai eram aici, poate eram la Bucuresti", a declarat Petrescu, citat de ProSport.

"Bursucul" a mai dezvaluit ca este a doua oara cand refuza echipa nationala.

"Este a doua oara cand mi se ofera sansa sa fiu selectioner. Nu am avut norocul sa fiu acolo. Poate in alta circumstanta. Daca va mai fi a treia oportunitate, poate voi ajunge. Dar acum trebuie sa ma concentrez 100% aici si sa nu am regrete. Acesta este fotbalul, aceasta este viata antrenorilor. Imi doresc sa imi duc pana la final contractul si, de ce nu?, poate chiar mai mult. Depinde de rezultate, unde ai rezultate, stai. Sper sa ajut CFR sa ajunga unde era inainte, in grupele Champions League", a mai spus antrenorul.

Dan Petrescu a fost primul antrenor ofertat de FRF dupa demiterea lui Christoph Daum.

"Bursucul" a incercat sa ii convinga pe sefii lui CFR Cluj sa il lase la nationala, iar atunci cand nu a gasit o cale de mijloc a refuzat oficial propunerea.

Federatia negociaza in aceste zile cu Mircea Rednic si Cosmin Contra, ambii antrenori fiind, ca si Petrescu, sub contract.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#Dan Petrescu refuza nationala, #Dan Petrescu oferta nationala, #Petrescu selectioner Romania , #CFR Cluj
Comentarii