Dan Petrescu prezinta motivul pentru care si-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Joi, 09 Ianuarie 2020, ora 17:30
4096 citiri
Dan Petrescu prezinta motivul pentru care si-a prelungit contractul cu CFR Cluj
Foto: cfr1907.ro

Antrenorul formatiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, la reunirea echipei, ca din punctul sau de vedere este foarte bine ca si-a prelungit contractul cu gruparea clujeana, acest lucru oferindu-i liniste.

"Jucatorii sunt importanti, nu antrenorii. Ei castiga meciuri, ei sunt importanti. Pentru mine e foarte bine ca am semnat prelungirea, ca sa am liniste. Sper sa reusesc sa duc la capat acest contract pentru ca e bine sa ai continuitate la echipele la care te simti bine. Si eu tot timpul m-am simtit bine la Cluj", a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul si-a prelungit contractul cu gruparea CFR Cluj pana in vara anului 2022.

Vezi si: Salariu urias pentru Dan Petrescu la CFR Cluj: Iata cat castiga dupa prelungirea contractului

Referitor la cantonamentul pe care echipa sa il va efectua in Spania, Dan Petrescu a spus ca si-ar fi dorit sa aiba mai mult timp la dispozitie pentru pregatire: "In Spania nu va fi usor, pentru ca vor fi doua antrenamente pe zi, meciuri. Din pacate pentru noi e putin timp. Cei care ma cunosc stiu ca o pregatire de o luna sau o luna si jumatate se cunoaste. Din pacate aceasta amprenta nu stiu daca pot sa o pun acum pentru ca e foarte scurta pregatirea si nu putem sa ne pregatim asa cum mi-as fi dorit eu".

In ceea ce priveste lupta pentru castigarea campionatului, Petrescu a afirmat ca toate cele 5 echipe care sunt in fruntea clasamentului Ligii I au puterea de a lupta pana la capat, indiferent cine sunt antrenorii acestora.

"Eu am spus-o si o repet, primele cinci echipe din play-off, daca nu si a sasea, se vor bate la titlu, atat timp cat matematic e posibil. Primele cinci echipe care sunt acum in campionat au puterea sa se bata la campionat indiferent cine e antrenor si ce transferuri se vor face. Antrenorii nu conteaza. Daca vine Contra la Craiova, el e un antrenor care stie fotbalul romanesc, stie jucatorii foarte bine. E clar ca daca va veni, va sti ce sa faca sa castige", a mai spus Petrescu.

Campioana en titre a Romaniei, CFR Cluj, va efectua un stagiu de pregatire in perioada 11-25 ianuarie, in Spania, la Oliva Nova, in regiunea Valencia, unde va sustine cinci partide amicale.

Liderul Ligii I va juca in prima etapa din 2020 (a 23-a a sezonului regulat) cu FCSB, acasa, in data de 2 februarie.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Dan Petrescu CFR Cluj, #Dan Petrescu prelungit contract, #Dan Petrescu salariu CFR , #CFR Cluj