Probleme mari pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Marti, 07 Ianuarie 2020, ora 07:57
16407 citiri
Probleme mari pentru Dan Petrescu la CFR Cluj

Chiar daca tocmai a semnat un nou contract cu CFR Cluj, Dan Petrescu are probleme mari la echipa campioana.

Tehnicianul nu este sigur ca ardelenii vor reusi sa scape de interdictia la transferuri primita din partea FRF si spune ca acest lucru ii da planurile peste cap.

"Avem nevoie si de jucatori noi. Noi deja avem stabiliti jucatorii, dar nu putem sa ii luam. Am inteles ca pana pe 15 ianuarie, maxim, vom avea un raspuns de la TAS. Sansele sunt jumate-jumate, cred eu", a spus antrenorul la Telekomsport.

In acelasi timp, o parte dintre fotbalistii aflati deja in lot si-ar dori sa plece pentru a avea sanse de a fi titulari, insa Petrescu nici nu vrea sa auda de acest lucru.

"Vreau sa ajung la Cluj, sa vad cu jucatorii care e situatia. Trebuie sa vorbesc cu majoritatea, sa vad cine are intentii sa ramana sau sa plece. Normal ca sunt si jucatorii care nu au jucat si poate vor sa plece. Dar important e ca acum sa nu lasam pe nimeni sa plece, deoarece aceasta interdictie ne-a oprit putin din ce vroiam sa facem.

Pana nu va fi clar, nu putem sa facem prea multe miscari. Important e ca jucatorii care vin in cantonament, sa vina cu entuziasm si sa vrea sa joace la CFR. Daca nu, dupa cum ma stiti pe mine, atunci va fi greu ca ei sa faca fata in campionat", a mai spus acesta.

CFR Cluj a primit o interdictie de a mai face transferuri din partea FRF, insa clubul a contestat deja aceasta sanctiune la Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Daca sentinta de la TAS nu va fi una buna, atunci CFR nu va putea legitima jucatori noi, iar Petrescu va fi nevoit sa se bazeze doar pe lotul actual.

Citeste si:
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Vom avea guvernul Ciuca bătăilor?
Prin ordinul dat PNL-ului, aripa servilă, de a forma un guvern minoritar în jurul lui Nicolae Ciucă, Iohannis, iată, a mai dat o șansă PSD-ului. După care, a declarat ritos: “Sunt în...
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Sursa: Ziare.com
Comentarii