Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dan Petrescu, criticat în direct la TV: „Înjură ca ultimul om!"

Luni, 14 Noiembrie 2022, ora 07:46
4095 citiri
Dan Petrescu, criticat în direct la TV: „Înjură ca ultimul om!"
Dan Petrescu a înjurat ca la ușa cortului FOTO facebook

CFR Cluj a învins greu CS Mioveni, cu un gol marcat în ultimele minute, meciul fiind marcat și de o ieșire grobiană a antrenorului Dan Petrescu, recunoscut pentru comportamentul său vulcanic.

Tehnicianul CFR-ului a fost surprins înjurând de camerele de luat vederi și a fost criticat în direct de Costi Mocanu la Prima Sport.

„Te așteptai de la un om care a jucat pe unde a jucat să aibă decență, să aducă un element de civilizație, de bun simț, de educație în campionat și îl vezi înjurând ca ultimul om pe marginea terenului.

Este o dezamăgire, dincolo de rezultate, de cupe, de campionate, de bani băgați în club. Altceva așteaptă lumea de la acela care a făcut parte din «Generația de Aur»”, a spus comentatorul, în direct, la Prima Sport.

Petrescu a răbufnit și el după meci. "Dacă aș vorbi ce gândesc acum, cred că aș lua vreo doi ani de suspendare. Atât vreau eu zic Lăsați-ne în pace! Am tăcut după Rapid, am fost cuminte. A fost mult prea mult! Nu e nimic pro-CFR și asta mă deranjează.

N-aș vrea să vorbesc, dar cine trebuie să vadă, să vadă! Să ne lase în pace! Atât vreau să zic. Asta mă îngrijorează pe mine.

Avem VAR, lucrurile sunt clare! Penalty clar, gol valabil clar.

E clar că n-am jucat așa de bine azi, trebuie să recunoaștem. Este al 33-lea meci. S-a văzut o stare de oboseală și e clar că toți se gândeau la zile libere.

Aș vrea să îi felicit pe cei de la Mioveni, au făcut un joc excelent. Cred că se vede mâna noului antrenor", a spus Dan Petrescu.

"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
"A fost așa toată durata zborului de patru ore". Pasagerul unui avion, deranjat de un cuplu de tineri îndrăgostiți
Nu este niciun secret că a te simți confortabil în avion poate fi o provocare. Pasagerii sunt limitați în pozițiile pe care le pot adopta într-un spațiu restrâns. Asta nu a împiedicat...
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
#dan petrescu, #injuraturi, #critici, #Costi Mocanu, #direct TV , #stiri fotbal