Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dan Petrescu și-a atacat dur jucătorii după meciul din Cupa României

Joi, 20 Octombrie 2022, ora 23:37
3236 citiri
Dan Petrescu și-a atacat dur jucătorii după meciul din Cupa României
Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, precizând că adversarii i-au arătat mai mult din ceea ce dorea el.

“Nu sunt mulţumit de prestaţia jucătorilor. Cred că principalul motiv este că n-au meciuri în picioare şi n-au ritm. Nu a fost ce trebuie în seara asta, echipa. Primele cinci minute a fost bine, restul a fost dezastru. Chiar dacă sunt jucători care au jucat mai puţin, trebuia să îmi arate ceva. Mai mult mi-au arătat cei de la U Cluj. A fost un meci slab şi rezultatul nu ştiu dacă ne ajută la ceva, în acestă competiţie trebuie să câştigăm toate meciurile. Prea multe ocazii a avut adversarul.

Ei au vrut, dar neavând ritmul jocului n-au făcut faţă intensităţii. Singurul lucru pozitiv este că nu am pierdut, dar aşteptam mult mai mult de la jucători mei şi sper ca la următorul joc să nu mă dezamăgească aşa cum au făcut-o azi. Am vrut să fac 7 schimbări la pauză, 8, dar n-aveam cum”, a spus Petrescu la Prima Sport.

Fomaţia CFR Cluj a remizat, joi seară, scor 1-1, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din prima etapă a grupei C a Cupei României Betano.

Au marcat Birligea ‘3 pentru CFR Cluj şi Roger ’64 (autogol) pentru Universitatea Cluj.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Clipe de panică la meciul Oțelul - U Cluj: ”M-am speriat, am văzut mult sânge acolo”
Clipe de panică la meciul Oțelul - U Cluj: ”M-am speriat, am văzut mult sânge acolo”
Echipa Oţelul Galaţi a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Universitatea Cluj, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii. Într-o repriză în care ambele formaţii au...
#dan petrescu, #Dan Petrescu CFR Cluj, #u cluj , #CFR Cluj
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Aș! Se face ș-el că-i șucărit c-o competiție-n care nu vrea să-și