Dan Petrescu și-a criticat fotbaliștii după înfrângerea de la Craiova. "Apărare de Divizia C"

Duminica, 24 Iulie 2022, ora 18:37
3612 citiri
Dan Petrescu și-a criticat fotbaliștii după înfrângerea de la Craiova. "Apărare de Divizia C"
Dan Petrescu

Dan Petrescu a răbufnit după meciul pierdut la Craiova, 1-3, cu FCU.

CFR Cluj este de nerecunoscut în acest debut de sezon după ce a pierdut Supercupa României și calificarea în turul doi din Champions League.

Petrescu și-a atacat dur jucătorii după eșecul de la Craiova.

"Victorie meritată a Craiovei. A fost echipa mai fresh, mai proaspătă. Nu degeaba voiam să amânăm acest meci. La 1-0 noi am avut o ocazie mare, dacă făceam 2-0 poate era mai bine.

Am avut ocazie mare și la 1-1 prin Debeljuh. Repriza a doua am intrat foarte rău, după un minut era 2-1. Era foarte greu să revenim apoi, pentru că au fost mult mai proaspeți, s-a văzut clar că erau mult mai bine decât noi.

Nu are rost să ne legăm de mici episoade, decât să felicităm adversarul. E o lecție pentru viitor.

Mă aștept la mai mult de la toți jucătorii. Toți jucătorii au fost sub nivel, singurii care au scuze sunt Deac și Camora, care joacă meci de meci și n-am avut pe cine să bag în locul lor. În rest, toți jucătorii au fost sub nivel.

Nu mi-a plăcut ce am văzut azi în apărare. Știți cum era CFR înainte în apărare, astăzi parcă era o apărare de Divizia C. Nu doar apărarea a greșit, toată echipa a fost sub nivel și s-a văzut asta. Cei de la Craiova au zburdat pe teren, trebuie să îi felicităm", a declarat Dan Petrescu la Orange Sport.

FCU Craiova 1948 a oferit surpriza startului de campionat reuşind să învingă, duminică, pe CFR Cluj cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru etapa a doua a Superligii.

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj. Vedetele echipei vor fi date afară!
Dan Petrescu va reveni în Gruia, unde vrea să facă curățenie la nivelul lotului. Petrescu își face deja lotul, pentru că Ioan Varga i-a fixat obiectivele printre care și titlul în...
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adi Mutu, atac la strategia lui Nelu Varga și la rezultatele CFR Cluj
Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după partida pierdută cu Corvinul Hunedoara în Cupa României. Acesta a aruncat câteva înțepături către Nelu Varga după eșecul drastic cu cei de la...
#dan petrescu, #Dan Petrescu CFR Cluj rezultat, #Dan Petrescu jucatori CFR Cluj, #CFR Cluj , #CFR Cluj