Dan Petrescu tună și fulgeră: "La noi nu schimbă nimic!"

Vineri, 05 August 2022, ora 09:51
3795 citiri
Dan Petrescu tună și fulgeră: "La noi nu schimbă nimic!"
Dan Petrescu antrenează CFR Cluj FOTO facebook

CFR Cluj a remizat în deplasare, scor 0-0, cu echipa bielorusă Șahtior Soligorsk, în turul trei preliminar al Conference League, dar nu rezultatul îl nemulțumește pe antrenorul român, cât mai ales perspectiva returului.

Dan Petrescu este nemulțumit de faptul că echipa sa trebuie să joace duminică în campionat, în deplasare la Chindia, iar apoi are programat joi returul cu bielorușii.

"Pe niciuna nu avantajează acest egal. Urmează să jucăm acasă, deci ar trebui să fim favoriți. Dar Federația lor le-a amânat meciul, ca să nu joace, iar noi jucăm. Au avantaj ei, mi se pare corect ce face Federația lor. Noi vrem să jucăm și în campionat, să respectăm competiția și să câștigam iar campionatul.

În condițiile actuale, cu atât de mulți jucători accidentați în atac, nu am jucători de atac. Pentru meciul de campionat, nu am nimic nou. Nu pot să-l folosesc tot timpul pe Debeljuh.

Azi aveam doar doi jucători de atac pe banca de rezerve, Betancor și Petrila. Ei aveau șapte! Acum, ei o să aibă șapte zile la dispoziție, noi iar n-o să fim “fresh”. Nu e o scuză, asta e realitatea. Toți o să mă critice iar.

Echipa are o vârstă și iar s-au accidentat prea mulți jucători. Am încercat să luăm un atacant și n-am avut timp să-l punem pe lista UEFA pentru meciul al doilea. Da, e vorba despre Malele. Trebuie să-l bag în campionat, asta e, n-am pe cine.

Șahtior e o echipă bine pregătită, cu antrenor rus, pe care îl știu, e foarte respectat. A fost un meci foarte echilibrat și în retur va fi la fel. Cine va fi mai “fresh” va câștiga. Am încercat să câștigăm pe final, dar când m-am uitat pe bancă erau numai fundași și mijlocași", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă, conform digisport.ro.

Întrebat dacă s-a făcut vreun demers pentru amânarea meciului, Petrescu a răspuns tăios: „Nu am făcut niciun demers vreodată pentru că nu avem nicio șansă. Nu s-a pus această problemă niciodată în 5 ani. Nici măcar nu au schimbat meciurile, la alte echipe le schimbă ora și ziua.

La noi nu schimbă nimic! Dacă se poate să fie meciurile la 12, la 3... cum vrem să ajungem cu echipele în grupe? Dacă o echipă are șansă, dă-i șansa! Pune meciul în noiembrie, când e Mondialul!"

#dan petrescu, #nemultumire, #CFR Cluj, #meci, #aminare , #antrenori