Atac fara precedent la adresa lui Dan Petrescu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 18 Iulie 2013, ora 21:26
3390 citiri
Atac fara precedent la adresa lui Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Dinamo Moscova, a fpst atacat fara menajamente in Rusia.

Desi tehnicianul roman are o imagine foarte buna in fotbalul rus, mai nou el are parte si de critici extrem de severe.

Impresarul Vladimir Abramov a "pus tunurile" pe Petrescu, minimalizand reusitele acestuia la Dinamo Moscova.

"Citesc periodic articole in presa in care Petrescu cere jucatori, dar conducerea nu realizeaza transferurile. Nu imi place aceasta tactica a romanului.

Daca ne uitam la sezonul trecut, ce a facut Petrescu e irelevant. Echipa asta si-a castigat fanii practicand un joc original, spectaculos. Poate cineva sa se indragosteasca de echipa lui Petrescu? Eu nu tin minte ca in ultima jumatate de an Dinamo sa fi facut mai mult de doua meciuri memorabile. Da, a preluat echipa de pe ultima pozitie si, intr-o maniera foarte pragmatica, a urcat-o pana pe sapte. Dar uitati-va cat de criticati sunt cei de la Lokomotiv, care au terminat cu doar doua locuri sub Dinamo, in timp ce echipa lui Petrescu e una foarte buna. Sincer, nu inteleg acest lucru.

Iar cand vorbim despre jucatorii lui Dinamo, se spune ca ei sunt foarte slabi. Dar el a avut poate cel mai bun atac din Rusia - Kokorin si Kuranyi - la mijloc a avut jucatori foarte buni, portarul este si el excelent iar fundasii sunt la un nivel bun. Eu cred ca echipa ar fi trebuit sa incheie sezonul trecut pe locul cinci iar fostul antrenor nu trebuia schimbat cu Petrescu", a spus Abramov in Sovietic Sport.

Agentul de jucatori nu este deloc impresionat de Dan Petrescu, despre care spune ca poate fi demis de noul patron al "alb-albastrilor".

"Petrescu e un antrenor strain obisnuit, nu e nici pe departe unul grozav. Iar modul in care se manifesta pe margine e pur si simplu urat.

Nu cred ca va fi dat afara imediat, insa daca nu va avea rezultate totul e posibil. Noul patron va astepta 7-8 etape, dar nu mai mult. Dinamo n-a inceput bine, un egal cu o echipa modesta, sa vedem ce va face cu Anzhi sau Spartak", a mai spus Abramov.

Dinamo Moscova are un nou patron, formatia din capitala Rusiei fiind preluata de miliardarul Boris Rotenberg.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Dan Petrescu atacat Rusia, #Dan Petrescu rezultate Rusia, #Dan Petrescu Rusia Dinamo Moscova , #Dinamo Moscova