Dan Petrescu, atacat dur de un rival in Rusia: Romanule, potoleste-te! Ne e scarba de tine!

Duminica, 19 Mai 2013, ora 20:19
5393 citiri
Dan Petrescu, atacat dur de un rival in Rusia: Romanule, potoleste-te! Ne e scarba de tine!

Managerul clubului Alania Vladikavkaz, Valery Gazzaev, s-a dezlantuit la adresa lui Dan Petrescu dupa meciul direct dintre cele doua formatii. Rusul sustine ca este "scarbit" de comportamentul lui Petrescu si i-a transmis romanului sa-si aminteasca faptul ca "e un simplu strain".

"Nervozitatea de astazi nu este un accident. A fost un incident provocat de antrenorul lui Dinamo, Dan Petrescu. Sunt extrem de nervos din cauza comportamentului sau. Romanulule, potoleste-te! Ne este scarba de tine La sfarsitul primei reprize a aratat semne de indignare catre arbitri, nu se stie din ce motiv! La vestiare a lovit cu picioarele in usa! Indignarea lui retorica si fara sfarsit a dus la acele incidente si a provocat o bataie pe final de meci", a afirmat Gazzaev.

"Sa nu uite ca este un strain in tara noastra si ar trebui sa-si tina in frau comportamentul. Are o mentalite de roman, dar aici este in Rusia si trebuie sa respecte cetatenii si legile existente in Rusia. Nici macar n-a venit la conferinta de presa, a zis ca e bolnav. Bolnav, bolnav, dar de ce a sutat in usa? Sa nu uite ca in Rusia castiga buni bani! Ce exemplu le da el jucatorilor? Intrebarea mea este de ce oficialii, oficialii si arbitrii le permit romanilor sa aiba acest comportament inadecvat?", a tunat Gazzaev senior.

Dan Petrescu este atacat si de antrenorul echipei Alania Vladikavkaz, Vladimir Gazzaev, fiul managerului general.

Acesta i-a reprosat ca a ordonat un joc foarte violent, e care arbitrul intalnirii de duminica l-a trecut cu vederea.

"Nu inteleg cum arbitrul nu a putut sa vada violentele flagrante comise de jucatorii lui Dan Petrescu. Echipa lui a jucat foarte murdar, dar arbitrul nu a bagat in seama, asa ca s-a intamplat ce s-a intamplat", a spus Vladimir Gazzaev.

Infrangere de cosmar pentru Dan Petrescu. Romanul, agresat la Vladikavkaz

Clipe de groaza pentru Dan Petrescu in timpul meciului disputat in deplasare la Alania Vladivkaz, in penultima etapa a campionatului Rusiei. Dinamo Moscova a pierdut cu 0-1, iar pe final spiritele au degenerat, Dan Petrescu fiind agresat in ambuscada creata.

Jucatorii celor doua echipe si-au impartit pumni grei, pe teren au intrat si suporterii, iar Dan Petrescu a avut si el de suferit. In ambuscada creata, romanul a fost agresat si imbrancit de adversari, dar nu a ripostat, incercand doar sa calmeze spiritele.

Mai grav pentru Dan Petrescu este ca in etapa urmatoare nu-i va putea folosi pe Kokorin si Dszudszak, cei mai buni jucatori ai echipei, acestia fiind eliminati din cauza incidentelor.

Aceasta a fost prima infrangere pentru echipa lui Dan Petrescu dupa o serie de 14 rezultate pozitive.

Dupa aceasta infrangere, Dinamo Moscova ocupa locul 6 in Rusia, cu o etapa inainte de final. Pentru a merge in cupele europene, Dinamo trebuie sa castige ultimul meci cu Volga si sa spere ca Spartak, Kuban sau Rubin se vor impiedica.

C.S.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#Dan Petrescu atacat Rusia, #Dan Petrescu Dinamo Moscova , #Dinamo Moscova