Dan Petrescu face lumina in cazul plecarii de la Dinamo Moscova

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 20:44
2078 citiri
Dan Petrescu face lumina in cazul plecarii de la Dinamo Moscova

Dan Petrescu a facut lumina in cazul speculatiilor pe tema plecarii lui de la Dinamo Moscova.

Tehnicianul roman sustine ca se poate intampla orice, insa sunt sanse mari sa continue la echipa rusa pentru ca are un contract ferm si o clauza uriasa de reziliere.

"Eu am spus ca e posibil orice pentru ca asta este in fotbal, se poate intampla orice. Mai am doi ani de contract cu Dinamo si spun si acum ca se poate intampla orice, depinde de rezultate, de atmosfera. Ca orice antrenor, am si eu niste pretentii, nu pot sa stau la un club care nu isi doreste performanta.

Dar eu mai am doi ani de contract cu Dinamo, exista o clauza pe care n-o poate plati nimeni, cred, asa ca nu pot pleca decat daca ma dau ei afara", a spus Petrescu la DigiSport.

Marea problema a "Bursucului" este ca moscovitii nu vor sa investeasca in transferuri, astfel ca nu poate sa isi intareasca lotul pentru a se lupta pentru primele pozitii ale clasamentului.

"Eu am nimerit intr-un moment nefericit la Dinamo pentru ca s-au cheltuit foarte multi bani pana sa vin eu si acum nu se mai fac investitii in transferuri. Au plecat jucatorii care erau imprumutati, din punctul asta de vedere stam foarte rau. Am lasat o lista conducerii, sa vedem ce se va intampla acum.

Va spun sincer, relatia mea cu presedintele este extraordinara. Nu mi-a cerut nimic, niciodata, sa folosesc vreun jucator sau asa ceva. Dar este si el intr-o situatie nepalcuta, se platesc salarii foarte mari pentru jucatori care nici nu mai sunt aici. S-au intamplat lucruri ciudate", a mai spus Petrescu.

Ulterior, tehnicianul roman a exclus cat se poate de clar o mutare in zona araba.

"Eu am mai spus, din punct de vedere financiar sunt asigurat, dar imi doresc performanta. Ar fi un regres pe plan sportiv sa ma duc in tarile arabe, dar nu plec nicaieri."

Presa rusa a anuntat ca Dan Petrescu este aproape de a semna cu clubul Al Nasr, din Emiratele Arabe Unite.

Romanul are insa un contract pana in 2015 cu Dinamo Moscova si o clauza de reziliere a acestuia fabuloasa, de 12 milioane de euro.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Dan Petrescu contract Dinamo, #Dan Petrescu pleaca Dinamo, #Dan Petrescu demisie Dinamo , #Dinamo Moscova