Dan Petrescu, faza anului in Rusia

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 09:17
5926 citiri
Dan Petrescu, faza anului in Rusia

Dan Petrescu, antrenorul celor de la Dinamo Moscova, a oferit faza anului in fotbalul din Rusia.

Intr-o discutie cu ziaristii, tehnicianul roman a socat din nou, facand o analiza video a arbitrajului din partida cu fosta sa formatie, Kuban Krasnodar.

"Ambele goluri inscrise de Kuban au venit in urma unor mari de greseli de arbitraj. Daca vreti, mergem si analizam fazele video si o sa realizati ca am dreptate", a inceput SuperDan.

"Bursucul" i-a invitat apoi pe jurnalisti in biroul lui din sediul celor de la Dinamo, a scos un dvd cu fazele care l-au scos din sarite si le-a analizat!

"Asta e lovitura libera din care Kuban a egalat. Priviti-l pe Fernandez cum joaca mingea si apoi cum adversarul alearga catre el, i se agata de picior si cade!", a fost unul dintre comentariile lui Petrescu.

Extrem de agitat pe banca tehnica in timpul meciurilor si unul dintre cei mai sanctionati antrenori din Rusia, Dan Petrescu ramane unul dintre favoritii presei sportive.

Dan Petrescu a turbat pe banca lui Dinamo Moscova (Video)

Ziaristii il cauta mai mereu, atat in timpul partidelor, cat si dupa acestea, nu de putine ori dandu-i dreptate atunci cand reclama vreo neregula.

Dan Petrescu isi toarna cenusa in cap: "E imposibil"

10.000 de ruble (aproximativ 250 de euro) a fost amenda primita de Dan Petrescu dupa meciul Dinamo Moscova - Kuban Krasnodar, pentru scandalul facut pe banca tehnica si pentru ca a plecat la vestiare inainte de fluierul final al partidei.

Momente tensionate pentru Dan Petrescu la Moscova

Romanul a explicat ulterior ca a plecat la vestiare mai devreme pentru a nu face un gest care i-ar fi atras suspendarea, asumandu-si aceasta amenda.

M.D.

Citeste si:
Cîțu contra Câciu: ”Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare până în 2024”
Cîțu contra Câciu: ”Nu cred că se aşteptau să intre la guvernare până în 2024”
Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat joi, 2 decembrie, că afirmațiile actualului ministru al Finanțelor, Adrian Câciu, conform căruia banii împrumutați de guvernele liberale ”s-au dus pe...
Kelemen Hunor: ”Prima forţă din coaliţie este PSD. Eu cred că o să meargă, cel puţin în această primă etapă”
Kelemen Hunor: ”Prima forţă din coaliţie este PSD. Eu cred că o să meargă, cel puţin în această primă etapă”
Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat joi, 2 decembrie, că raportul de forțe în actuala coaliție s-a schimbat, în condițiile în care PNL, UDMR şi minorităţi au împreună numărul de...